Híreink

A+A szakvásár 2019

2019. október 18. 14:19

Idén ismét lesz A+A szakvásár Düsseldorfban, november 5–8. között, ahol a fókuszban ismét az egyéni védelem, az üzemi biztonság és a foglalkozás-egészségügy lesz.


Újra megrendezik Düsseldorfban az A+A szakvásárt idén november 5–8. között. A még mindig töretlenül népszerű seregszemle történetében először 63 ország összesen több mint 2000 kiállítója lesz jelen. Idén, szintén először, ún. startup-zóna is lesz a 10. csarnokban, ahol tizenöt feltörekvő vállalkozás lesz jelen például Litvániából, Lengyelországból, Dél-Koreából vagy Hollandiából.

 

Vásárok mint találkozóhelyek

A szervezők szerint a nemzetközi részvétel erősödése a vásárok elmúlt 15-20 évben tapasztalt változásait tükrözi: a vezető világvásárok egyre inkább a globalizált gazdaság találkozóhelyévé válnak. Emellett maguknak a szakvásároknak is megváltozott a jellege. Az egyes ágazatok vezető világvásárai egyre inkább az ismeretek nemzetközi megosztásának és a piaci szereplők közötti eszmecserének adnak színteret – a tudományos világtól az induló kisvállalkozásokon át a világméretű tevékenységet folytató konszernekig. 

 

Kiváló eredmények

A rendezők és a kiállítók egyaránt elégedetten nyilatkoztak a két évvel ezelőtti A+A szakvásárról. A 31. alkalommal rendezett A+A-t október 17-20. között több mint 67 ezer látogató kereste fel Düsseldorfban, hogy a kilenc vásárcsarnokban, a vásár eddigi történetében először több mint 70 ezer négyzetméteren tájékozódjon a 63 országból érkezett 1930 kiállítónál a munkavédelem, a vállalati egészségfejlesztés és az üzemi biztonságirányítás legújabb trendjeiről.

Vissza

Ezt a hírt eddig 801 látogató olvasta.