Híreink

Bronto Skylift a nappaliban

2019. december 10. 11:59

A magasból mentők előnyei bizonyos bevetéseknél elvitathatatlanok: ha magas épületek, nehezen hozzáférhető homlokzati pontok kerülnek szóba egy mentés során, a Skylift-hez hasonló gépjárművek aranyat érnek. De van olyan helyzet is, amikor szintén a Skylift a főszereplő, csak éppen sokkal kisebb méretben.


Ágyúval verébre?

Az olyan magasból mentő gépjárművek, mint a Bronto Skylift-széria tagjai, sok esetben hasznosak. A teleszkópos kar kezelése ugyanakkor nem gyerekjáték, hatalmas összegek forognak kockán – egy rossz mozdulat, és a kezelő kárt tehet a drága technikában, épületekben, sőt, akár emberéleteket is veszélyeztethet.

A bizonytalanság ellenszere a rutin – ám ennek megszerzése adott esetben 22-es csapdájává is válhat. Ahhoz, hogy a kezelő rutint szerezzen, és ezáltal csökkentse a kockázatokat, gyakorolnia kell. Ha rutin nélkül gyakorol, kockára teszi a gépjárművet.

Nem is beszélve arról, mennyire költséges „élesben” gyakorolni: megfelelő helyszínt kell szerezni, a gyakorlás(ok) idejére a gépjármű nem bevethető, a szerviz- és üzemanyagköltségekről nem is beszélve.


Bronto Skylift F104 HLA – gyakorláshoz „kicsit” drága

 

Magasból mentés, virtuálisan

Ezt az ellentmondást oldja fel a Bronto Skylift szimulátor. Az előnyei:

  • teljes Bronto+ vezérlőrendszer, az eredetivel megegyező kontrollpanel
  • változatos virtuális terek létrehozásának lehetősége, épületekkel, utcákkal, fákkal és egyéb tereptárgyakkal,
  • változatos, élethű mentési szituációk kialakításának lehetősége, előre beállított és szabadon összeállítható szcenáriókkal,
  • több nézet választható,
  • képernyő és hangrendszer az élethűbb megjelenítésért,
  • kompakt méret.

A mobil, könnyen mozgatható szimulátor – amely például számos Interschutz-kiállításon is „vendégeskedett” – segítségével gyakorlatilag akár egy iroda sarkában is megszerezhető a kellő rutin.

Az elérhetőségről érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

 

MF-Team Kft.
2045 Törökbálint, Hrsz: 0152/12 (Waze: Previa Műhely / Bronto Skylift)
E-mail: info@mfteam.hu
Web: www.mfteam.hu
Facebook: www.facebook.com/previamuhely.hu

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1193 látogató olvasta.