Híreink

Signal 112 – nemzetközi szakvásár tűzoltóknak és mentőknek

2023. február 13. 13:00

2023. március 9–11. között a magyar határhoz közeli oberwarti vásárcentrum nyolc nemzet 120 kiállítójával várja a tűzoltókat, mentőket és műszaki mentést végzőket.


A tűzoltóvásárt mostantól Signal112-nek hívják. És természetesen nem csak a név új, hanem a vásár koncepciója is. A Signal112 egy nemzetközi szakvásár tűzoltók és mentők számára – nyolc ország több, mint 120 kiállítója várja egyetlen találkozóhelyen a tűzoltókat, mentősöket és egyéb segítő szervezetek tagjait az egész Kelet-Közép-Európai régióból.

Használja ki a lehetőséget! Hogy döntéshozó vagy főállású és önkéntes dolgozó a mentősöknél, a mentő szervezeteknél, a katasztrófavédelemnél, a hivatásos vagy önkéntes tűzoltóknál, itt megtalálja a helyét:

  • információk,
  • országokon túli kapcsolatok,
  • termékek és innovációk,
  • izgalmas mentős és tűzoltó előadások, gyakorlatok,
  • workshopok, tanfolyamok és bemutatók.

A nemzetközi szakvásárhoz kapcsolódó minden releváns információ megtalálható a www.signal112.at oldalon – természetesen magyar nyelven is (a nyelv az oldal alján kiválasztható).

Kérem, a kollégáit és a munkatársait is informálja a vásárunkról – amennyiben csoportos látogatást terveznek, csoportjegy vásárlására is van lehetőség (8 főtől 8 EUR/fő).

Örülnénk, ha Önt és munkatársait az oberwarti vásárcsarnokban üdvözölhetnénk, és addig is baráti üdvözlettel:

Markus Tuider
Burgenland Messe Betriebs GmbH. & CoKG.
Austria - 7400 Oberwart, Rechtes Pinkaufer 20 Tür 1
Tel: 0043/ 3352 33022 10

office@burgenland-messe.at
www.signal112.at
www.facebook.com/BurgenlandMesse
www.instagram.com/burgenlandmesse

Vissza

Ezt a hírt eddig 985 látogató olvasta.