Híreink

Új áramfejlesztőkkel bővült a HESZTIA kínálata

2023. február 14. 07:00

Február elsején a német GEKO és EISEMANN márkák gyári képviselőivel közösen szakmai napot tartott a HESZTIA Kft. óbudai bemutatótermében. Az érdeklődőknek lehetőségük nyílt a termékpaletta és a német DIN 14685 szabvány megismerésére, illetve a legújabb fejlesztések áttekintésére.


Gyártó: Metallwarenfabrik Gemmingen GmbH

A németországi székhelyű, prémium minőségű áramfejlesztő gyártó több mint 60 éves múltra tekint vissza. A két nagy márka, a GEKO és az EISEMANN a német piac meghatározó szereplői, akik nemzetközi szinten is egyre elismertebbek megbízható termékeiknek köszönhetően. Hazánkban sem ismeretlenek, a Katasztrófavédelem szervezetei ezen gyártók különböző típusú áramfejlesztőivel már rendelkeznek.

GEKO márka

A vállalat 1961-es indulása óta hosszú élettartam és kiemelkedő minőség jellemzi a termékeket. A termékportfólió széles, a nyitott változattól egészen a csendesített sorozatig minden alkalmazáshoz.


Ábra: GEKO portfólió (kivonat)

Főbb felhasználási területei az építőipar, a telekommunikáció, a mezőgazdaság és az ipari létesítmények.

EISEMANN márka

Az idén 25 éve indult márka a tűzoltóságok és mentőszervezetek elvárásait, valamint a DIN 14685 szabványt vette figyelembe a termékei fejlesztésénél. A német szabvány a következő 3 teljesítménykategóriát különbözteti meg:

  1. kategória: ≥ 5kVA
  2. kategória: < 5kVA
  3. kategória: ≤ 2kVA

A kialakítást tekintve nyitott, illetve részben (Silent) vagy teljesen hangcsillapított (Super Silent) áramfejlesztők is elérhetőek.


Ábra: EISEMANN portfólió

A szabvány célja továbbá a megfelelő védelem biztosítása a segélyszervezetek számára, valamint a járművek felszereléseinek nemzetközi egységesítése. Így kerültek maximalizálásra a befoglaló méretek, az össztömeg üzemagyag nélkül, illetve az aljzatok IP védelme.

szakmai napon a kiállított BSKA 2.2, BSKA 3 és BSKA 6.5 típusú áramfejlesztők beüzemelésre kerültek. A résztvevők közelebbről is megtekinthették és kipróbálhatták az eszközöket, és a felmerült kérdések megválaszolására is sor került.

A GEKO és EISEMANN márkák képviselete a tűzoltóságok és mentőszervezetek részére gyorsabb hazai kommunikációt, műszaki tanácsadást, kezelői oktatást és igény esetén szervizellátást biztosít.


Tulok Antal
területi értékesítési menedzser
HESZTIA Kft.

Vissza

Ezt a hírt eddig 707 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: