Híreink

FeuerTrutz Digital 2020 – két nap tűzmegelőzés

2020. október 08. 08:49

A FeuerTrutz a tűzmegelőzés nemzetközi szakvására és kongresszusa, amelyet az idén, a járványhelyzetre való tekintettel, 2020. szeptember 30. és október 1. között, digitális eseményként tartottak meg. Ez azért különleges kihívás, mert ilyen még nem volt, de mellette a szükségből erényt is próbáltak kovácsolni.


Mivel a FeuerTrutz Nünbergben tervezett kiállítása és szakmai konferenciája ebben az évben nem valósulhatott meg a hagyományos formában, ezért a NürnbergMesse és a FeuerTrutz Network a virtuális rendezés mellett döntött. Ami eddig a kiállítócsarnokokban és a kongresszusi teremben zajlott, azt most digitális formában valósították meg.

Rögtön azzal a szándékkal, hogy a digitális eseménnyel a vásár és a kongresszus szokásos kombinációját, valamint vonzó, közvetlen platformot kínálnak a tűzvédelmi szakemberek közötti hálózatépítéshez.

Két nap, 40 előadó.

Témakörök:

  • tűzvédelem a kórházakban,
  • tűzvédelem a faépítésben,
  • a tűzvédelmi koncepciók,
  • a mérnöki módszerek és a rendszer technológiája.

Körülbelül 700 résztvevő követte a kongresszus előadásait.

A FeuerTrutz 2020 digitális vásáron 73 kiállító virtuális standján 1500-an szereztek információkat az új termékekről. Ezen felül 30 kiállítói előadás további információkat szolgáltatott a szerkezeti, műszaki és szervezeti tűzvédelemről.

Abból indultak ki, hogy a tűzvédelmi iparban továbbra is óriási a párbeszéd és az információ iránti igény. Ezért egy olyan platformot kínáltak, amelyen a látogatók beszélgetnek az összes résztvevővel, hogy új kapcsolatokba lépjenek egymással. Így, igaz egy kicsit más környezetben, találkozhattak a kiállítók, a látogatók és a kongresszus résztvevői.

Minden területről az innovatív megoldásokat helyezték a középpontba.


A FeuerTrutz 2021. június 23–24. között a nürnbergi kiállítási központban ünnepli 10. évfordulóját.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1133 látogató olvasta.