Híreink

Hordtáska a tűzoltó felszereléseknek

2024. január 11. 08:32

Egy praktikus tűzoltó hordtáskát nyert tombolán egy tűzoltó a tavalyi a balatonföldvári Tűzoltó Szakmai Napon. A B-Safety Kft. által felajánlott táska úgy megtetszett, hogy körbefotóztuk és a nyertessel együtt örültünk a számos praktikus megoldást megcsodálva, amibe egy tűzoltó összes felszerelése beleférm, és még cipelni sem kell, hiszen a kerekei segítségével könnyedén húzható.


Elérkezett az idő, hogy bemutassuk ezt a párnázott vállpánttal hordható és kerekei segítségével húzható táskát, mely a balatonföldvári eseményen talált gazdára. Rögtön a mérete is tekintélyt parancsoló: 76x35x43 cm, amiben öt darab praktikus cipzáras zseb gondoskodik a jó helykihasználásról, úgy hogy a nedves ruházatot elválassza a száraztól. Ez utóbbit a belső felület PVC kialakítása teszi lehetővé, a külső anyag pedig speciális nylonból készült, így strapabíró.

Azt már a leírásából tudjuk, hogy mosható, könnyű, gyorsan száradó és könnyen tisztítható, vízálló alapanyagból készült. Sőt penészálló is, az antimikrobiális kezelésnek köszönhetően. A leírás szerint ez azt jelenti, hogy baktériumok és a penész 99,99%-a elpusztul a bevont felületen. 

A sárga, fényvisszaverő szegély, a robosztus zipzárak, az erős varratok, a nagy szellőző felületek számunkra is jól kivehetők, s ami egyben nagyon praktikus eszközzé teszi a táskát. 

Forrás: https://szolgalatiruha.hu/

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 264 látogató olvasta.