Híreink

Sikeresen zárult a Signal 112 vásár – jövőre pedig jön a folytatás

2023. március 20. 08:17

Március 11-én este a vásár zárása után a szervezők megállapították, hogy az oberwarti Signal 112 vásár az 5053 látogatójával 9 nemzetből, a 8 országból érkezett több mint 130 kiállítójával és a teltházas 1. mentőszolgálati fórumával a várakozásokat is túlszárnyalta. Ilyen eredmények mellett nem csoda, hogy jövőre érkezik a második Signal 112.


– Sok újonnan bemutatott termékre, jó beszélgetésekre és nemzetközi látogatókra, azaz sikeres három napra tekintünk vissza! Mindez megerősít bennünket a vásár folytatásában – nyilatkozta Markus Tuider, a Burgenland Messe ügyvezetője.

– A tervünk, hogy Közép-Európában egy központi helyet biztosítsunk a tűzoltók, a mentők és a katasztrófavédelem döntéshozóinak a határon túli kapcsolatok kiépítésére, bevált – tette hozzá Manfred Hommel, a Neue Messe Fulda GmbH ügyvezetője.

 

Elégedett kiállítók

Az első kiállításon Szlovákia, Finnország, Szlovénia, Németország, Ausztria, Lengyelország, Svájc, Csehország és Magyarország kiállítói mutatkoztak be, akik mind tartalmas vásárról és élénk érdeklődésről számoltak be. A vásár eredményei még csak a következő hetekben mutatkoznak meg, ám az idén még szkeptikus cégek már most jelezték igényüket a 2024. március 4–6. között megrendezendő második Signal 112 eseményre.

A kiállításon nagyon praktikus megoldásokat, új szemléletű innovációkat láthattak az érdeklődők, köztük szép számmal a magyar tűzoltók. Az újdonságok bemutatására terveink szerint visszatérünk.

Vissza

Ezt a hírt eddig 631 látogató olvasta.