Híreink

Világ körüli úton a Védelem – Ki nyerte a játékot?

2022. február 21. 08:30

Amint korábban jeleztük Vágvölgyi László kollégánk jóvoltából a világban sok helyre eljutott a lapunk. Egy fotó összeállításban játékos tippelésre hívtuk olvasóinkat. Hol, merre járt a Védelem? A helyes megfejtés komoly kihívás volt, viszont egy megfejtés tökéletesre sikerült, ami szerkesztőségünk és a szerző kalapemelését érdemelte ki. Kik rejtőznek a 100%-os megfejtés mögött?


A beküldött anyagok értékelésekor magunk sem akartunk hinni a szemünknek, de aztán Vágvölgyi László, a képek szerzőjeként is megerősítette tökéletes a megfejtés, még az ingét és a lapszám képét illetően is.

Hol járt Vágvölgyi Lászlóval a Védelem? Melyik országban, melyik településen? Nem feszítjük tovább a húrt. A kiváló világutazók Veresné Rauscher Judit és Dr. Veres György. Fődíjnak egy világ körüli utazást gondoltunk, de a Védelem Online sajnos/hálaisten ingyenes, így kicsit várnunk kell, mire ebből összejön rá a pénz.

Addig is gyerekes szülőkként a Hesztia Kft. jóvoltából 2 db FIRE FLEX védőruhában és HEROS Smart védősisakban pompázó 30 cm magas, Konrád névre keresztelt gyerekbarát plüssmackót, és 2 palack bort szeretnénk átadni.  (Fehér Gyarmati Cézár, vörös Ikon Királyok)

Jelige: Iszom? Nem! Vedelem.hu

 

A megfejtések pedig itt tölthetők le.

Vissza

Ezt a hírt eddig 965 látogató olvasta.