Híreink

DEVOLD SPIRIT DOUBLE kámzsa – északi kényelem

2022. február 11. 08:06

Komfortos, jól szellőző, biztonságos lángálló kámzsa, ami tökéletesen illeszkedik a légzőhöz – nem is olyan régen még azt lehetett erre mondani, hogy „ezek közül legfeljebb kettőt lehet választani”. Manapság azonban szerencsére már Magyarországon is elérhető a norvég DEVOLD csúcstechnológiás aláöltözete, egy újdonság az OKF-engedélyes termékek piacán, ami a tűzoltók minden igényének megfelel.


Már a tavalyi, Balatonföldváron megrendezett „tűzoltó divatbemutatón” láthatta a hazai közönség a DEVOLD SPIRIT DOUBLE tűzoltó védőkámzsát – most azonban csak erre az aláöltözetre fókuszálva mutatjuk be a norvég DEVOLD fejlesztését.

 

Biztonság és komfort

A DEVOLD SPIRIT DOUBLE kámzsa belső oldala merinó gyapjú, ami felszívja a testen keletkezett nedvességet, míg a külső oldala az ún. Lenzing FR. Ez utóbbi a Lenzing AG speciális, cellulózalapú, kifejezetten tűzoltó védőöltözetekhez fejlesztett anyaga, amely a vizsgálatok szerint a másod- és harmadfokú égési sérülések esélyét akár 30%-kal is csökkentheti a hagyományos védőanyagokhoz képest. A kámzsa így kiváló védelmet nyújt, miközben kis tömegével és egyedülálló kialakításával kényelmes viseletet biztosít. Ráadásul a Lenzing FR a merinó gyapjúval kombinálva felszívja a testen keletkező nedvességet, illetve azt kifelé elvezetve segíti az elpárolgását.

Az anyag csökkenti a hőstressz kockázatát, miközben a hő hatására csak elhanyagolható mértékben húzódik össze. 


OKF-engedély

A termék OKF-engedéllyel rendelkezik, megfelel a tűzoltók kámzsáival szemben támasztott követelményeknek (EN 13911:2002), lángálló (EN 11612), illetve különlegessége, hogy ívkisüléssel szemben is ellenálló, megfelel az EN 61482-1-2 szabványnak.

A kiváló védelemmel, kis tömeggel és egyedülálló kialakítással ez a kámzsa jelenleg a legfejlettebb lángálló aláöltözet a piacon.

A termék kizárólagos magyarországi képviselete: 

B-SAFETY KFT., 4025 Debrecen, Miklós u. 5-13. F.5
email: evi@bsafety.hu  telefonszám: +36 20 3600 479

A termék megrendelhető online a szolgalatiruha.hu webáruházban.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1100 látogató olvasta.