Híreink

A veszélyes anyagokhoz kapcsolódó innovációk az A+A 2009 szakvásáron

2009. június 22.

A Düsseldorfban rendezett A+A 2009 szakvásár, az egyéni védőeszközök, a munkahelyi biztonság és a foglalkozás-egyészségügy november 3-6. között rendezett nemzetközi szakmai seregszemléje idén először gazdagodik a „Veszélyes anyagok innovációs park” bemutatóval. A két évente rendezett szakvásár fő témái: az egyéni védőeszközök, a munkahelyi biztonság és a foglalkozás-egyészségügy.


Az elkülönített területen a veszélyes anyagok kérdésköréhez kapcsolódó legújabb termékeket, koncepciókat és szolgáltatási kínálatot mutatják be a látogatóknak. Az innovációs park rendezéséhez hozzáértő szakmai partnerként az „infraserv Höchst“ vállalatot sikerült megnyerni. A különbemutató több szempontból, így például a munkavédelem és a rendszerbiztonság, valamint a munkahelyi egészséggazdálkodás nézőpontjából közelíti meg a témakört. A kínálatot gyakorlati bemutatók és előadások teszik teljessé.
 
A „Veszélyes anyagok innovációs park” bemutatón az A+A 2009 szakvásár kiállítói vesznek részt, kiegészítve a standjukon látottakat a veszélyes anyagok kezeléséhez kapcsolódó és meghatározó jelentőségű termékeik és rendszereik felvonultatásával.
 
Oroszország a partnerország
 
Az idén első ízben mutatkozhat be kiemelten az A+A 2009 kiállításon egy partnerország, mégpedig idén Oroszország. A tervezett rendezvények közé tartozik egy tájékoztató rendezvény a védőeszközök és biztonsági felszerelések oroszországi piacáról, rangos ipari, politikai és szakmai szövetségi vezetőket tömörítő küldöttségek látogatása, valamint az orosz közösségi kiállítói stand is.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1546 látogató olvasta.