Híreink

ASM Logisztikai központ Szolnokon

2009. július 02.

2009. június 30-án ünnepélyes keretek között Hegmanné Nemes Sára, Szolnok város alpolgármesterének és Fejér Andor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke megnyitó beszédével adták át az ASM Iroda és Logisztikai Központot. Az avatón Sebők Imre, az ASM cégcsoport tulajdonosa és Nagy Endre László ügyvezető igazgató mutatta be az ASM fejlődését és tevékenységét.


Az avatón részt vettek Szolnok város magas rangú tisztségviselői, neves szolnoki cégek, partner vállalatok, illetve az iroda megvalósításában részt vevő cégek tulajdonosai, vezetői, valamint a média képviselői.
Az új épületben működik az ASM Security Kft., valamint az ASM Projekt Kft. is. Az előbbi biztonságtechnikai termékek exportjával, importjával és országos hálózaton keresztül történő forgalmazásával foglalkozik. Magyarországon kívül, számos európai országban is értékesítik az ASM termékeit, többek között: Németországban, Ausztriában, Szerbiában és Romániában. Legfőbb termékcsoportok: kamerás megfigyelő-, tűzjelző- és beléptető rendszerek.
A cégcsoport másik tagja, az ASM Projekt Kft, amely a termékek mögé a szolgáltatási hátteret biztosítja, biztonságtechnikai projektek kivitelezéssel foglalkozik.
 
Az ASM Security Kft. (www.asmcamera.com) 1997 óta a hazai piac meghatározó biztonságtechnikai szereplője és mára már elmondható, hogy komoly nemzetközi kapcsolatrendszerrel is rendelkezik. A cégcsoport legfrissebb alapítású tagja, az ASM Hong-Kong Co. Ltd.-én keresztül immár saját gyártású, kiváló ár-érték arányú megfigyelő kamerákat, digitális videó rögzítőket, beléptető rendszereket (is) forgalmaz.
Az ASM cégcsoport tagjai: ASM Security Kft. - ASM Projekt Kft. – ASM Hong Kong Co. Ltd. – ASM Ingatlanhasznosító Kft.
Ahol már ASM termékeket forgalmaznak: Románia, Ausztria, Németország, Szlovákia, Szerbia
A kezdetekkor elsősorban vezérlő- és kapcsoló berendezések, illetve ESSER gyártmányú tűz – és vagyonvédelmi rendszerek telepítése, javítása és karbantartása tartozott a tevékenységi körébe.
Újabb jelentős mérföldkövet jelentett a társaság életében a 2007-es év, mert ekkor lépett piacra a saját fejlesztésű termékeivel: ASM CCTV kamerákkal, beléptető rendszerekkel és hotelzárakkal.
Ebben az időben indult és kezdett dinamikusan fejlődni az előzőekben említett termékekkel a nagy-és kiskereskedelmi tevékenység és kibővült a termékpaletta a PROTEC (angol gyártmányú) tűzjelző rendszerrel, a FireRay vonali füstérzékelőkkel, valamint a TREND épületautomatikai eszközökkel.
A mára már több száz viszonteladóval és telepítővel rendelkező vállalat komplett szolgáltatást kínál a tervezéstől a kivitelezésig.
A gyors fejlődés eredményeként, a bővülő forgalom és a szélesedő termékskála megkövetelte egy új iroda és raktár központ kialakítását: 2009. május elején a vállalat átköltözött, új közel 700 négyzetméteres épületébe.
Az ASM az elmúlt években számos figyelemre méltó projektben tevékenykedett:
Az egyik legjelentősebb ezek közül, a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont volt, melynek építésénél az ASM volt a beszállítója és kivitelezője a tűzjelző-, a CCTV megfigyelő-, a CO érzékelő rendszernek és a hangosításnak. Itt 8 tűzjelző központ és több mint 3500 tűzjelző eszköz került beépítésre.
A jelenleg 26 főt foglalkoztató ASM cégcsoport nagy hangsúlyt fektet saját dolgozóinak következetes továbbképzésére. Folyamatos tréningek során mind az irodai, mind a műszaki dolgozók teljes létszámmal részt vesznek belső és külső oktatásokon.

Vissza

Ezt a hírt eddig 3145 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: