Híreink

Új Rosenbauer gyártócsarnok Leondingban

2009. szeptember 22.

A Rosenbauer konszern ausztriai központi gyártócsarnokának bővítésére, valamint új szerviz és ügyfélcentrum avatására került sor szeptember 17-én Leondingban. A világ egyik legnagyobb tűzoltógépjármű gyártója a speciális repülőtéri és ipari járművek mellett a kommunális tűzoltó-műszaki mentő gépjárművek sorát is gyártja.


Szeptember 17-én ünnepelt a konszern 1800 dolgozója! Meghívott vendégek jelenlétében ünnepélyes külsőségek között adták át a konszern ausztriai központjának újabb fejlesztését. Az új kialakítású szerviz és ügyfélcentrum mellett a gyártócsarnok bővítésre is sor került. Az új 2.864 négyzetméteres csarnokkal együtt a teljes gyártófelület 85.300 négyzetméterre nőtt. Az ügyfelek jobb kiszolgálása mellett a széles járműpaletta is indokolta a fejlesztést, hiszen az európai és az USA normáknak is megfelelő kommunális tűzoltó és műszaki mentő, ipari és repülőtéri járművek mellett a legújabb oltórendszerek és tűzoltó-technikai felszerelések fejlesztése-gyártása folyik a központi telephelyen.
 
Az elmúlt évben több mint 100 országban voltak jelen a Rosenbauer emblémás tűzoltó eszközök, s gyártásra került járművek értéke meghaladta az 500 millió eurót. Az átadási ünnepség részeként több új járművet is használatba adtak a megrendelő tűzoltóságoknak.

Vissza

Ezt a hírt eddig 2063 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: