Híreink

Új tűzoltólaktanya beruházási program

2010. szeptember 23.

Megindultak a tűzoltólaktanya beruházások. Mint ismeretes a pályázatok nyertesei Balatonfüred, és Marcali városok a támogatási szerződéseket az OKF illetékeseivel megkötötték, így egy intenzív előkészítési szakaszt követően megkezdődtek a tervezési munkák, de további két településen is megkezdődhet az előkészítés.


A pályázatok nyertesei Balatonfüred, és Marcali városok a támogatási szerződéseket az OKF illetékeseivel megkötötték, így egy intenzív előkészítési szakaszt követően megkezdődtek a tervezési munkák. Ez a Balatonfüredi Önkéntes Tűzoltóság laktanya beruházásánál azt jelenti, hogy kiviteli terv készítése folyamatban van és ennek alapján a kivitelezésre vonatkozó közbeszerzési eljárás várhatóan 2010. évben lezárul.
 
Marcali Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság laktanya beruházásának tervezési programja elkészült. Itt az építési engedélyezési és kiviteli tervek elkészítése még ez évben megkezdődik. A jelenlegi tervek szerint a kivitelezés megkezdéséhez szükséges közbeszerzési eljárásra legkorábban 2011. I. negyedévben kerülhet sor.
 
Két újabb laktanya beruházására nyílik lehetőség, az egyik Monor, ahol a támogatási szerződés aláírása folyamatban van, míg Szarvas tűzoltósága esetében előkészítés alatt áll.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1123 látogató olvasta.