Híreink

197 új pályázat technikai eszközfejlesztésre és felújításra

2010. szeptember 30.

A benyújtott pályázatok számát tekintve az önkéntes tűzoltóságok kiemelkedő aktivitásáról számolhatunk be, ugyanis technikai eszközfejlesztésre az OKF-re összesen 145 pályázat érkezett be. A benyújtott pályázatokból 79 a hivatásos önkormányzati tűzoltóságoké, 65 az önkéntes tűzoltóságoké, és 1 pályázat a KOK-é volt.


Technikai eszközfejlesztésre az OKF-re összesen 145 pályázat érkezett be. A benyújtott pályázatokból 79 a hivatásos önkormányzati tűzoltóságoké, 65 az önkéntes tűzoltóságoké, és 1 pályázat a KOK-é volt.
A tűzoltó gépjármű pályázatok becsült pénzügyi forrásigénye 9,0 Milliárd Ft. E mellett a tűzoltási – mentési szakfelszerelések, műszerek, anyagok, valamint az egyéni védőfelszerelések és védőeszközök pályázati forrásigénye mintegy 2,0 Milliárd Ft.ot tesz ki.
 
Laktanya felújítások
 
Laktanya felújításra vonatkozóan összesen 52 db pályázat érkezett be, mintegy 1,7 milliárd forint értékű felújítás megvalósítására.
 
A nagy darabszámok és a pénzügyi forrásigény is indokolja a pályázatok teljesítésének fokozatos, több évre áthúzódó megvalósítását.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1075 látogató olvasta.