Híreink

ASM Szakmai nap - Tűzjelző berendezések bemutatkozása

2010. október 04.

Az ASM Security Kft. által szervezett szakmai napon 2010. Szeptember 15-én Budapesten közel 100 szakember részvételével zajló eseményen a Protec és Fireray tűzjelzők és vonali füstérzékelők legújabb fejlesztéseivel, a rendszertervezés kérdéseivel ismerkedhettek meghallgatók. Az előadások angol nyelvű prezentációit adjuk közre.


Az ASM Security Kft. ügyvezető igazgatója, Nagy Endre László, megnyitóját követően Bellus László tűzoltó alezredes úr a „Beépített tűzjelző berendezésekkel szembeni OTSZ követelmények és a várható változások” – címmel tartott előadásában a jelenlegi követelményeket egészen a tervezés egyes fázisaira bontva fejtette ki.
 
Ezt követően Chris Malone úr a PROTEC Fire Detection Ltd. menedzsere a PROTEC tűzjelző termékcsaládról tartott előadásában kitért a PROTEC tűzjelző rendszerre, elsősorban a tervezők szemszögéből bemutatva az újdonságokat. Ezen belül különös tekintettel a 6300-as és a 6400-as központokra tért ki. Előadásában azonban számos más a tervezőket szorosan érintő témára is kitért. Így:
 
A szünet után Ben Williamson úr a Fire Fighting Enterprises Ltd. menedszere a FIRERAY vonali füstérzékelőkről beszélve kitért az egyik legfontosabb kérdésre „Mikor érdemes vonali füstérzékelőt tervezni?” Ezt követően a vonali füstérzékelők telepítéséről, teszteléséről és karbantartásáról szólt a hallgatóságnak. A termékválaszték bemutatásánál a választási lehetőségeket mutatta be.
 
A szakmai nap előadásait követően a résztvevőket két meglepetés is várta. Egy nyereménysorsolás, ahol Netbook, 4-csatornás DVR, és USB kamera talált gazdára, s egy másik, ahol a vállalkozó kedvűek egy adrenalin-szint emelő programon vehettek részt a Challangeland Kalandpályán.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1482 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: