Híreink

Dr. Balogh Imre Emlékpályázat - Pályázati felhívás

2011. február 09.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója Dr. Balogh Imre özvegyének felajánlása alapján pályázatot hirdet tűzvédelmi szakterületen dolgozó szakemberek, vagy tanulmányokat folytató leendő tűzoltók számára a tűzvédelem fejlesztése érdekében pályamű elkészítése.


  DR. BALOGH IMRE EMLÉKPÁLYÁZAT
 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
 
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója Dr. Balogh Imre özvegyének felajánlása alapján pályázatot hirdet tűzvédelmi szakterületen dolgozó szakemberek, vagy tanulmányokat folytató leendő tűzoltók számára a tűzvédelem fejlesztése érdekében pályamű elkészítése.
 
A PÁLYÁZAT CÉLJA
 
A pályázat célja, hogy a tűzvédelemben dolgozók közösségét olyan aktuális témák igényes feldolgozására, megoldására inspirálja, amelyek elősegítik a terület fejlődését.
 
PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
 
  1. A pályázaton tűzvédelmi szakterületen dolgozó hivatásos tűzoltó-, illetve civil szakemberek, vagy tanulmányokat folytató leendő tűzoltók vehetnek részt.
  1. Pályázni egyénileg lehet.
  1. Pályázni a tűzmegelőzés, tűzoltás, műszaki mentés témájához kapcsolódó dolgozattal lehet. A dolgozatban ki lehet fejteni többek között a műszaki technikai fejlesztéshez, az informatika vívmányainak alkalmazhatóságához, a humán erőforrás gazdálkodáshoz, vagy a tűzoltó szakmához kapcsolódó más aktuális kérdést is.
  1. A dolgozat tartalmilag, formailag rendszerezett, logikus felépítésű legyen, összefoglalást is tartalmazzon. A dolgozathoz mellékletek is csatolhatók (ábrák, grafikonok, táblázatok, fotók stb.), amelyek nem számítanak a mű terjedelmébe.
  1. A pályázat terjedelme maximum 30 gépelt oldal lehet, A/4-es formátumban, 14-es betűnagysággal, 1.5-es sortávolsággal, oldalanként 30 sorral.
  1. A pályaműveket két példányban (kötve vagy fűzve) zárt borítékba helyezve kell benyújtani. A borítólapon a pályázat megnevezését, a mű címét és a jeligét kell feltüntetni.
Mindkét példányban jeligével ellátott zárt borítékot kell elhelyezni, amely a következő adatokat tartalmazza:
 
a)      jelige
b)      a mű címe
c)      a pályázó neve
d)      rendfokozata
e)      beosztása
f)        anyja neve
g)      születési helye és ideje
h)      szolgálati helye és telefonszáma
i)        állandó lakcíme és telefonszáma
  1. A pályaműveket az alábbi címre kell eljuttatni:
 
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Sajtó és Társadalmi Kapcsolatok Főosztály
1149 Budapest, Mogyoródi út. 43.
 
Beküldési határidő: 2011. május 6.
 
 
A kijelölt határidő után beérkezett, vagy az előírásoktól eltérő formában benyújtott dolgozatokat a pályázat kiírója kizárja a pályázatból. A már beérkezett pályaműveket nem lehet kiegészíteni, illetve módosítani.
 
  1. A jeligés pályaműveket bíráló bizottság fogja értékelni és a nyertes pályaművet kiválasztani.
  1. A nyertes pályázó díja egy bevésés nélküli aranygyűrű.
  1. A díj átadására 2011. június 3-án, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székhelyén (1149 Budapest, Mogyoródi út 43.) kerül sor.
  1. A BM OKF fenntartja jogát a benyújtott dolgozatok megtartására, illetve hasznosítására. A díjazott pályamű esetleges megjelentetéséről és más formában történő hasznosításáról – a szerző egyetértésével – a BM OKF gondoskodik. Megjelentetés esetén a szerzőt a szerzői jogban rögzített jogosultságok illetik és kötelezettségek terhelik.
 
 
 
 
                                                                                 Dr. Bakondi György tű. altábornagy
                                                                                                          főigazgató

Vissza

Ezt a hírt eddig 1312 látogató olvasta.