Híreink

ADALIT derékszögű kézilámpák: fény az éjszakában

2022. április 12. 07:30

A beavatkozó tűzoltók számára az ideális kézilámpa kicsi, könnyen kezelhető, megbízható és főleg feltűnésmentesen végzi a dolgát. Ha azt is hozzátesszük, hogy legyen elérhető az ára, ne adj’ Isten robbanásveszélyes környezetben való használatra is legyen alkalmas, már szűkebb a választék. Az ADALIT L90 kézilámpái megfelelnek ezeknek a feltételeknek.


Derékszögű kézilámpa: kicsi, könnyű, biztonságos

Az ADALIT L90 (két LED-es verzió) és L90POWER (három LED-es verzió) kicsi, könnyű, és könnyen illeszthető a tűzoltók bevetési ruhájához. Mindkét verzió alkáli elemes és Li-ion akkumulátoros változatban is kapható. Mindkét lámpa ATEX Zóna 0 tanúsítvánnyal rendelkezik, robbanásveszélyes környezetben való használatra is alkalmas. Az ADALIT optika kötött és szórt világítást biztosít, a közvetlenül a talajra vetített megvilágítás segítségével pedig a tűzoltók mindig jól láthatják az utat.

 

Strapabíró és kézreálló is legyen

A lámpatest műanyag burkolata nagymértékben ellenáll az ütéseknek, a szélsőséges hőmérsékletnek és a korróziónak. Az IP67 védelemnek köszönhetően teljes mértékben védett por ellen, és vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig.

A ki-bekapcsoló gomb lágy tapintású anyagból készült, a lámpa tetején helyezkedik el, így garantáltan könnyen megtalálható, és védőkesztyűs kézzel is könnyen aktiválható. A gomb zölden vagy pirosan világít, hogy tájékoztasson az akku kapacitásáról.

 

Rávilágít a lényegre

Mindkét kézilámpa mindkét verziója magas és alacsony intenzitású üzemmódban működhet, attól függően, hogy a működési időt vagy a fényerőt részesítjük előnyben:

  • L90 elemes: 250 lm fényerő 10 órán keresztül, vagy 80 lm 20 órán keresztül
  • L90 akkus: 280 lm fényerő 4 órán keresztül, vagy 80 lm 18 órán keresztül
  • L90POWER elemes: 300 lm fényerő 10 órán keresztül, vagy 90 lm 20 órán keresztül
  • L90POWER akkus: 340 lm fényerő 4 órán keresztül, vagy 90 lm 18 órán keresztül

Most akciós áron kapható a magyarországi forgalmazó, a FEWE Biztonságtechnikai Kft. webshopjában.

Vissza

Ezt a hírt eddig 856 látogató olvasta.