Híreink

Tűzvédelmi mérnöki és szakmérnöki képzés az Ybl Építéstudományi karon

2011. június 02.

2011. szeptemberi kezdéssel a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar (GEK) és az Ybl Miklós Építéstudományi Kar (YMÉK) közös képzésben a létesítménymérnök szakon, tűzvédelmi szakirányon, levelező rendszerű, MSc szintű képzést indít, ugyanitt az Építéstudományi Kar, részben megújított tartalommal, a tűzvédelmi szakmérnöki szakon indít képzést. A felhívásokat adjuk közre.


TŰZVÉDELMI SZAKMÉRNÖKI KÉPZÉS
 
A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar 2011. szeptemberi kezdéssel, részben megújított tartalommal, képzést indít a tűzvédelmi szakmérnöki szakon.
A szakra mérnöki diplomával rendelkezők jelentkezését várjuk.
A képzés időtartama 4 szemeszter, levelező formában. Egy szemeszterben 8 alkalommal, 2 napos, hétvégi (péntek-szombati, igény esetén hét közben is) konzultációkkal.
A végzettek a tűzvédelmi mérnöki diplomának megfelelő felsőfokú tűzvédelmi képzettséggel rendelkeznek. Elláthatnak megelőző tűzvédelmi szakhatósági feladatokat, tervezhetnek beépített tűzvédelmi berendezéseket (hatósági vizsga letétele után), végezhetnek tűzvizsgálatot, tűzkockázat elemzést.
Érdekes munka, nagyon jó elhelyezkedési lehetőségek!
A képzés tandíja: 160 eFt/ szemeszter
Jelentkezni lehet legkésőbb 2011. szeptember 10-ig a Kar Tanulmányi Osztályán (1146 Budapest Thököly u. 74. telefon: 252-12-98)
További tájékoztatást kaphat a Kar honlapjáról, illetve a szakal.bela@ybl.szie.hu címről.
 
 
TŰZVÉDELMI MÉRNÖKI MSC KÉPZÉS
 
A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar (GEK) és az Ybl Miklós Építéstudományi Kar (YMÉK) közös képzésben a létesítménymérnök szakon, tűzvédelmi szakirányon, levelező rendszerű, MSc szintű képzést indít, 2011. szeptemberi kezdéssel. A szakirány differenciált szakmai ismereteinek az oktatása az YMÉK-en történik.  
A szakirányra mérnöki, elsősorban tűzvédelmi mérnöki, építő- és építészmérnöki (tűz- és katasztrófavédelmi szakirányú) diplomával rendelkezők jelentkezését várjuk, de a kritériumkövetelmények teljesítésével más szakon végzett mérnökök is jelentkezhetnek.
További információt a szakról a GEK tanulmányi osztályától szerezhetnek be. A szakirányról bővebb tájékoztatást az YMÉK honlapján találnak, illetve a beda.laszlo@ybl.szie.hu címről kaphatnak.

Vissza

Ezt a hírt eddig 2245 látogató olvasta.