Híreink

Országos Tűzvédelmi Konferencia Visegrádon - Megjelenés közelében az új OTSZ

2011. augusztus 11.

A 2011. évi Országos Tűzvédelmi Konferenciát Visegrádon a Hotel Silvanusban szervezi a TSZVSZ szeptember 15 – 16 között. A konferencia az OTSZ várható változásaira összpontosít végigjárva a változások legfontosabb elemeit. A programot és a jelentkezési lapot adjuk közre.


MEGJELENÉS KÖZELÉBEN AZ ÚJ OTSZ !
 
Tisztelt Tűzvédelmi Szakemberek!


Több mint 3 éve jelent meg a jelenleg is érvényes Országos Tűzvédelmi Szabályzat, amelynek módosítási előkészületei több mint két éve kezdődtek el, és a hosszú folyamat végén várhatóan az év második felében megjelenik.

Ezt a mindenre kiterjedő alaprendeletet a tűzvédelemmel foglalkozó szakemberek - tervezők, vállalkozók, tűzoltók stb.- tűzvédelmi bibliaként használhatják. Mivel e rendelet részletei jelentősen eltérnek a jelenlegi érvényes verziótól, illetve egyes részek ki is kerültek belőle (MSZEN, vagy MSZ Szabvány foglalkozik velük), így mindenkinek alapvető érdeke, hogy megismerje, megtanulja ezen előírásokat.

A TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség kezdettől fogva szorgalmazta az OTSZ módosítását, az OTSZ előkészítő bizottságaiban aktívan részt vettek szakembereink.
A TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség elsőként hirdeti meg az új OTSZ bemutatását, és oktatását, és a 2 napos Tűzvédelmi Konferencia folyamán részletesen kitérünk a rendelet fontos elemeire a legilletékesebbek (OKF vezetők) előadásaiban.
 
A konferencia fővédnökségét Dr. Bakondi György tű. Altábornagy OKF Főigazgató, a nyitóelőadás megtartását pedig Bérczi László tű. ezredes, a BM OKF Tűzoltósági Főfelügyelője vállalta.
Minden tűzvédelmi szakembernek nagyon hasznos, és a tűzmegelőzésben jól használható előadást tart Csuba Bendegúz tű. ezredes, főosztályvezető a BM OKF Főigazgatójának intézkedéséről.

Kiváló alkalom, hogy Ön részt vegyen a konferencián és elsők között alaposan megismerje az új Országos Tűzvédelmi Szabályzatot.


Zellei János
TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség Elnöke



A konferencia programja pdf formátumban

Jelentkezési lap pdf formátumban

Kreditpont igénylési adatlap kamarai tagok számára

Vissza

Ezt a hírt eddig 1769 látogató olvasta.