Híreink

Düsseldorfi A+A szakvásár: ismét több mint 1500 kiállító a világ minden pontjáról

2011. augusztus 29.

Az EU célkitűzése: 2012-re negyedével csökkenjenek a munkahelyi balesetek A 2011 október 18 – 21 között rendezendő vásár középpontjában az egyéni védőfelszerelések, a foglalkozás-egészségügy és az üzemi biztonság áll.


Szakmai fórum

Az A+A szakvásár a szakma legfontosabb találkozóhelye: piacvezető vállalatok, nemzetközi intézmények, rangos szakemberek minden páratlan év őszén Düsseldorfban találkoznak. A kiállítással párhuzamosan rendezett kongresszus a munkahelyi biztonság és az egészségvédelem legnagyobb európai vitafóruma. 2009-ben, a gazdasági válság kellős közepén is 62 ország több mint 1500 kiállítója és 55.000 szakmai látogató érkezett Düsseldorfba, az A+A-ra.

EU célkitűzése: 2012-re negyedével csökkenjenek a munkahelyi balesetek

Az idei kiállítás legfontosabb apropója, hogy az Európai Unió 2012-re negyedével kívánja csökkenteni a munkahelyi baleseteket. „Európa szerte még ma is évente négymillió munkahelyi baleset következik be. A munkavédelem az egyes tagállamokban illetve ágazatokban nem javul egyenletesen, ezért az uniós országokban a helyi körülményeknek megfelelő nemzeti stratégiákat és intézkedéseket valósítanak meg” – jellemezte az európai helyzetet Joachim Schäfer, a Messe Düsseldorf ügyvezetője.

Témakörök

A szervezők az idei A+A-ra ismét több mint 1500 kiállítót várnak a világ minden pontjáról. A bemutatott kínálat sokszínűsége és a kongresszus, valamint a különböző témaparkok miatt a düsseldorfi A+A ismét átfogó képet nyújt a munkabiztonság és a foglalkozás-egészségügy minden területéről:
·        Egyéni védőfelszerelések
·        Foglalkozás-egészségügy
·        Üzemi biztonság
·        Katasztrófavédelem

Különbemutatók az A+A-n

A szakemberek számos különbemutatón, fórumon vehetnek részt a kiállításon. A divatbemutatón a modern textíliákból készült védőruhákat tekinthetik meg, a veszélyes anyagok innovációs parkjában az ezekhez az anyagokhoz kapcsolódó új termékekkel, koncepciókkal biztosítják a naprakész tájékozódást. A Workplace Design különbemutató keretében pedig az ergonómiai termékek, a különlegesen kialakított irodai munkahelyek kerülnek a középpontba.
További információk az A+A honlapján szerezhetők be: www.aplusa-online.de és www.bdexpo.hu

Vissza

Ezt a hírt eddig 1124 látogató olvasta.