Híreink

Tűzoltó készülék karbantartók továbbképzése

2011. november 09.

Nagy érdeklődés mellett tartotta a TSZVSZ november 7. Siófokon a Hotel Magisternben a tűzoltó készülék karbantartók továbbképzését. A konferencián 115 szakember képviselte a tűzoltó készülékes szakmát. Az elhangzott előadások nagyban segítették a továbbfejlődést.


 Megnyitó
A rendezvényt megnyitja Zellei János a TSZVSZ Elnöke és Magyar György a Tűzoltó készülék és tűzvédelmi felszerelések tagozat vezetője.
 
Előadás: A tűzoltó készülék karbantartók helye a tűzvédelemben, illetve cégük kereskedelmi kapcsolataiban. „ A cég arca”
Előadó: Dr. Szőcsné Varga Ilona IFEX Tűzvédelmi Kft Ügyvezetője
 
Előadás: A cégek, szervezetek, intézmények tűzvédelmi alapdokumentumai, tűzvédelmi hatósági ellenőrzés folyamata. A tűzoltó készülékek készenlétben tartásának szabályai.
Előadó:           Gyulai László tű. alezredes, parancsnok Siófok VHÖT, vagy Koloti Béla tű. őrnagy, osztályvezető Siófok VHÖT Megelőzési Osztály
 
Előadás: A cégek, szervezetek, intézmények érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi szabványossági felülvizsgálatainak elvégzése, ennek jogszabályi háttere, a vizsgálatok elvégzésének gyakorisága és menete, különös tekintettel az ide vonatkozó szabványokra.
Előadó: Szabó Zoltán Érvill Bt
 
Előadás: A cégek, szervezetek, intézmények munkavédelmi alapdokumentumai, munkavédelmi hatósági ellenőrzés folyamata.
Előadó: Kuba Róbert Tamás
 
Kommunikációs tréning: Hogy váltsam pénzre az elhangzott előadások után megszerzett tudásomat és hogyan kommunikáljam azt.
Előadó: Balázs Károly
Zárt szakmai konzultáció csak karbantartóknak. A munkám során felmerült problémák esetleges megoldása, szakmai kérdések tisztázása „magyarázd el, mert nem értem” szabad kérdezz-felelek.
Előadó: Kuba Róbert
A képzés bezárása „diplomák” kiosztása
Előadó: Magyar György Tűzoltó készülék és tűzvédelmi felszerelések tagozat vezetője.
 
                                                                      
Magyar György
Tűzoltó készülék és tűzvédelmi felszerelések tagozat vezetője

Vissza

Ezt a hírt eddig 1610 látogató olvasta.