Híreink

IV. Rockwool „Épület-felújítás és Tűzvédelem” Konferencia

2012. február 01.

Naprakész szeretne lenni a jogszabályváltozások terén? Ehhez kíván segítséget adni a konferencia programja. Részletek és a programot adjuk közre! Miközben felhívjuk a figyelmet, hogy az INGYENES jelentkezési határidő 2012. február 05.-én jár le, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a regisztráció várhatóan előbb lezárásra kerül!


Kedves Kollégák!
 
A 2011/2012-es év megszámlálhatatlan jogszabályi változást hozott és fog hozni, amelyek nagyban érintik a tűzvédelemi és építészeti tervezési, hatósági területen dolgozó szakemberek munkáját.
Konferenciánk elsősorban arra tesz kísérletet, hogy ezekre a változásokra komplexen világítson rá, /BM OKF (Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság), Belügyminisztérium, TMKE Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete, MMK Tűzvédelmi Tagozata, BME Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem előadásaival/, kiemelve – az épület-felújításokra fókuszálva – a jogszabályi előírásokon túlmutatóan azokat a területeket, amelyeknél az épületek tűzvédelme és a benntartózkodók életvédelme, biztonsága érdekében, véleményünk szerint bizonyos fajta tervezői szemléletváltás szükséges.  
 
Ezúton szeretném nagy szeretettel meghívni Önöket a IV. Rockwool Építészeti Tűzvédelmi és Felújítási Konferenciára. A konferencia a Comfort szakkiállítás keretében kerül megrendezésre, amely a MÉK, MMK és OKF által kreditpontra akkreditált.
 
Kedvezményes részvételi díj bruttó 6500 Ft. 2012. február 05.-ig történő regisztráció esetén. A tűzvédelmi, katasztrófavédelmi, önkormányzati, kormány- és közigazgatási hivatali, építésfelügyeleti hatósági területen és ÉMI-nél dolgozó kollégák számára a részvétel INGYENES, részükre cégünk a részvételi díjat átvállalja, amennyiben a regisztrációjuk 2012. február 05.-ig megtörténik.
 
 
Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, amit csak a terem befogadóképességéig tudunk biztosítani, amikor a regisztráltak száma eléri a maximált létszámot, a regisztrációt kénytelenek vagyunk a tavalyi évhez hasonlóan hamarabb lezárni. Megértésüket köszönjük!
 
Amennyiben további kérdés lenne, várom a megkeresést!   
 
Részvételükre számítva, üdvözlettel:
 
 

Lestyán Mária
építészmérnök / fejlesztési és szakmai kapcsolatokért felelős igazgató
alkalmazástechnikai vezető

Rockwool Hungary Szigetelőanyaggyártó és Kereskedelmi Kft.

A konferencia programja pdf formátumban.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1508 látogató olvasta.