Híreink

Éves szakmai programjáról döntött a TSZVSZ

2012. február 07.

Január utolsó napján elnökségi ülésen tárgyalta a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség a 2012. év legfontosabb teendőit és új tagfelvételekről döntött. Az immár 170 tagot számláló szövetség az elmúlt évben is több programjával hívta fel magára a szakmai közvélemény figyelmét. 2012-ben sem kisebb a cél. A tervezett programokat adjuk közre.


Zellei János elnök köszöntjét követően az elnökség tagjai túljutva a 2011. évi mérlegbeszámolók és a 2012. évi költségvetés megvitatásán, úgy döntöttek, hogy 2012. március 9- én nyílt Szakmai napot tartanak az új jogszabályok alkalmazásáról, a gyakorlati megvalósítás feladatairól. Ehhez az OKF-től kérnek segítséget. Ezen túl Seres Attila javaslata alapjána március 8-i Közgyűlés után ismét felkérik Dr. Peszeki László könyvvizsgáló Urat, hogy adjon tájékoztatást a 2012-es adóváltozásokról.
 
Morvai György, a Felügyelőbizottság Elnöke tájékoztatta az elnökséget a 2011-es év gazdálkodásáról, és kérte a Nemzetközi munkacsoport vezetőjét, hogy a külföldi utak esetében a résztvevő készítsen beszámolót a tapasztaltakról, munkájáról.
 
A következő program a Nemzetközi Konferencia megbeszélése során az elnökség a várható érdeklődést a cseh, lengyel, belorusz, szlovák, orosz, szlovén, horvát, bulgár és román szövetségek köréből valószínűsítette. Így az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Nemzetközi Konferencia megszervezését.
 
Az elnökség újabb három cég
  • A Signalmik Kereskedelmi és Szolgáltató Kft (1081 Budapest, Rákóczi út 65.) képviselője Oderszky László
  • a Smokeless BC Kft (2135 Csörög, Munkácsy M . u. 33.), képviselője Boldizsár József
  • a WÖLFE BT (8175 Balatonfűzfő, Jankovics u. 1.) képviselője Farkas Jenő
felvételét a TSZVSZ tagjai sorába egyhangúlag megszavazta.
 
Konferenciák 2012-ben
 
Közgyűlés, Szakmai Nap
2012. március 8-9.
Hotel Imperial
Kiskőrös
(a jelentkezők függvényében a helyszín változhat)
Nemzetközi Tűzvédelmi Konferencia
2012. május 31-június 1.
Hotel Silvanus
Visegrád
Országos Tűzvédelmi Konferencia
2012. október 4-5.
Hotel Béke
Hajdúszoboszló
 
 
 TSZVSZ
Magyar Tűzvédelmi Szövetség

Vissza

Ezt a hírt eddig 1741 látogató olvasta.