Híreink

Nemzetközi Tűzvédelmi konferencia Visegrádon

2012. május 24.

Kiemelt fontosságú Nemzetközi Tűzvédelmi Konferencia színhelye lesz 2012. május 31-én és június 1-jén Visegrád. A tizenkét ország részvételével zajló konferenciára már 100-an regisztráltak. A szervezők – a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség, és a Kelet-Középeurópai Tűzvédelmi Együttműködés – nemzetközi előadókkal nívós programot kínál.


A közép-kelet európai tűzvédelmi helyzetet összefoglaló konferencia nyitóeseménye a 2012. május 31-én 10 órakor kezdődő sajtótájékoztató, melyen az esemény fővédnöke, Bérczi László tű. dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő (OKF) és Zellei János a TSZVSZ elnöke ismerteti a várható eseményeket a sajtó képviselőinek, mintegy reflektorfénybe állítva a hazai építészeti tűzvédelmet.
 
A nyitónap előadásait (az érdeklődés hatására kissé módosított programot mellékletben közöljük) követően az országos vezetői szintű részvétel egy nemzetközi kerekasztal megbeszélést is lehetővé tesz, amelyen öt ország tűzvédelmi szövetségének elnöke vagy elnökhelyettese és tűzoltósági felső vezetője vesz részt.
 
A konferencián az alábbi országok képviseltetik magukat előadóként, illetve résztvevőként:
Ukrajna, Románia, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Szlovénia, Portugália, Németország, Bulgária, Dánia, Anglia, és Magyarország.

Meghívó pdf formátumban.

Jelentkezési lap doc formátumban.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1343 látogató olvasta.