Híreink

GoodPRO – Prémium kategóriás tűzoltó védőruha

2022. május 10. 07:30

​Az elmúlt időszak egyik cseh sikertörténete a kiváló tűzoltó védőruhákat kifejlesztő GoodPRO s.r.o céghez kötődik. Ennek a fejlesztésnek az egyik eredménye az a védőruha is, ami tavaly decembertől OKF engedélyes prémium kategóriás védőeszközként Magyarországon is elérhető. Lássuk, mit érdemes tudni róla!


Egy név, amit érdemes megjegyezni

A Cseh Köztársaság kiváló minőségű tűzoltó védőruházatokat gyártó cége a GoodPRO s.r.o. A cég 1996-ban alakult, akkor még Vochoc s.r.o néven és GoodPRO márkanév alatt kínálta termékeit. A márkanév mára a cégnevük lett, így GoodPRO s.r.o néven folytatják tovább a fejlesztő és gyártó munkát a tűzoltók kényelme és védelme érdekében.

A fejlesztés és gyártás eredményét bemutatva és azt tesztelve BM OKF: 35000/5437-6/2021.ált. számon engedélyezte a GoodPRO FR3 FireShark Plus tűzoltó védőruha hazai forgalmazását. Ez a „tűzcápa” már a nevében is jó, de igazán akkor lesz meggyőző, amikor a tűztesztjének kiemelkedő eredményeit látjuk. Így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy a prémium kategóriás védőeszközök közé pozícionálták nemzetközi mércével is. A másik előnye a megfizethető ár, amivel már Magyarországon is elérhető.

A GoodPRO védőruházat nagyon népszerű a cseh tűzoltók körében. Hivatásos, önkéntes, TFA versenyző is maximálisan elégedett vele.

 

Mitől ilyen népszerű?

Az, hogy kiváló védelmet nyújt a legveszélyesebb helyeken végzett beavatkozások közben ma már alapelvárás. De nem mindegy, hogy ezt egy kényelmes, komfortos, a tűzoltóhoz és a beavatkozási helyzethez (belső téri tűzoltás) igazodó módon teszi, miközben a láng-hőhatás elleni védelmében megbízhat. A ruházat rendkívüli előnye a nagyfokú védelem mellett a könnyű súly. Ezt a modern alapanyagok speciális kombinációjával érik el. A külső réteg 83% Nomex, 15% Kevlar és 2% P-140, a nedvességzáró réteg PTFE-DUO/aramid és Lenzing FR kombináció, a hőzáró rétege a béléssel 100% para-aramid és 50% meta-aramid valamint 50% Lenzing FR.

Ennek aztán meg is van az eredménye!

  • nagy mechanikai tartósság
  • nagy kopásállóság
  • színállóságot
  • hosszabb élettartam

A RipStop anyag belső oldalán található meg a Kevlar háló, ez a nagy mechanikai tartósságot biztosítja – ez a tulajdonság számos védőruha közül kiemeli.

A kabát:

  • hátul hosszított, hogy előrehajláskor is kellő védelmet nyújtson
  • hátul a derékrész gumírozott, így tökéletes illeszkedést biztosít, beavatkozás közben nem akadályozza a mozgást
  • gyorsoldós fém pánikcipzárral ellátott
  • igény szerint feliratozható.

A nadrág

  • 5 cm széles, kényelmes gumírozott állítható nadrágtartóval ellátva
  • a kopásálló térdfoltok vastag kivehető párnázattal készülnek
  • az aljában rugalmas csizmára húzható bélés található

A színek: sötétkék, piros, homokbarna.

A ruhák rendkívül széles méretválasztékban elérhetők, hölgyek részére akár egyedi mérettáblázattal!

A GoodPRO márka nem csak 100%-os védelmet és megbízhatóságot biztosít, hanem kivételes és egyedülálló kényelmet is, melyet mostantól a magyar tűzoltók is élvezhetnek.

 

Védelem és Kényelem – Erő és Siker!

 

A B-Safety Kft. a GoodPRO tűzoltósági termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

 

Bagoly Etelka ügyvezető
B-SAFETY Kft.
4025-Debrecen, Miklós u. 5-13. Fsz.5
Tel: 06 20 962 80 61
E-mail: eti@bsafety.hu
www.szolgalatiruha.hu

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1115 látogató olvasta.