Híreink

20 évesek lettünk - Kitüntették szerzőinket

2013. február 14.

A Védelem - Katasztrófavédelmi Szemle 20 éves Jubileumi Konferenciáján – 2013. február 14-én – a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Zrínyi termében tartott konferencián 15-en kaptak elismerést. Kiváló szakmai publikációs tevékenységéért 12-en Dr. Bakondi György altábornagy főigazgatótól, hárman pedig Dobai Sándortól, az RSOE elnökétől vehették át elismerésüket.


A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, Dr. Bakondi György tű. altábornagy a Katasztrófavédelmi Szemlében végzett kiemelkedő publikációs tevékenysége elismeréseként ajándéktárgyat adományozott:
 
BENKOVICS ZOLTÁN  tű. dandártábornoknak
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Ingatlangazdálkodási, Beruházás Szervezési és Projektelszámolási Főosztály főosztályvezetőjének – a vörösiszap katasztrófa szakmai feldolgozásáért
 
BÉRCZI LÁSZLÓ tű. dandártábornoknak
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelőjének – a tűzoltói bevetésekkel kapcsolatos kutatások publikálásáért.

LESTYÁN MÁRIA asszonynak
a Rockwool Hungary Kft szakmai kapcsolatokért felelős igazgatójának. – az építészeti tűzvédelem gyakorlati problémáinak ábrázolásáért.
 
DR. MÓGOR MÁRIA JUDIT tű. alezredesnek
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Hatósági-Koordinációs és Művelete-elemzési Főosztály, főosztályvezetőjének – a lakosságtájékoztatási és polgári védelmi tárgyú publikációiért.
 
NAGY KATALIN asszonynak
A Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete elnökének, a LUDOR Kft. Ügyvezetőjének Budapest – a hő-és füstelvezetés elméletét és gyakorlatát bemutató cikkeiért.
 
PERGE KINGA tű. hadnagynak
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Térinformatikai és Távközlési Osztály kiemelt főelőadójának – a vörösiszap katasztrófa térinformatikai elemzését bemutató munkájáért.
 
PIMPER LÁSZLÓ úrnak
A FER Tűzoltóság igazgatójának. Százhalombatta – a nagyfelületű tartály- és ipari tűzesetek oltásának bemutatásáért.
 
SZIKRA CSABA úrnak
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék tudományos munkatársának – a mérnöki tevékenységet megalapozó szakmai publikációiért.
 
DR. TAKÁCS LAJOS GÁBOR úrnak
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, egyetemi docensének – az építészeti tűzvédelem elméleti és szakmai megalapozásában kifejtett publikációs tevékenységéért.

VERES GYÖRGY tű. alezredesnek
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főreferensének – a menekítés tervezést elősegítő publikációiért.
 
A Katasztrófavédelmi Szemle kiadása és a Védelem Online technikai feltételeinek biztosítása érdekében kifejtett tevékenységéért elismerő oklevelet adományoz:

DOBAI SÁNDOR úrnak
A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület elnökének – a kiadói tevékenység koordinálásáért.
 
KOVÁCS CSABA úrnak
A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület igazgatójának – a Védelem Online virtuális szakkönyvtár technikai háttérfeltételeinek biztosításáért.
 
 
Dobai Sándor úr a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület elnöke kiemelkedő publikációs tevékenysége elismeréseként ajándéktárgyat adományozott:
 
MÉSZÁROS JÁNOS tűzvédelmi mérnöknek – a tűzvédelmi tervezési és szakértői tevékenységet bemutató publikációiért.
 
NYÍRI CSABA tűzvédelmi mérnöknek – a katasztrófavédelmet érintő jogszabályjegyzék összeállításáért, naprakész kezeléséért.
 
VÁGVÖLGYI LÁSZLÓ tűzvédelmi mérnöknek – a katasztrófavédelmet érintő szabványjegyzék összeállításáért, naprakész kezeléséért és a szakmai publikációiért.
 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1865 látogató olvasta.