Híreink

Harmadik fázis: megújul a Rosenbauer-kesztyű

2013. június 28.

A Rosenbauer folyamatos termékfejlesztési politikájának köszönhetően egy jól bevált termék újabb fejlesztési fázisa zárult le. A Safe Grip III az előd Safe Grip II folytatása; a mérnökök a kényelemre és a védőfunkciókra koncentráltak, de nem maradt el a gyár híres "optikai tuningja" sem.


Ennek jegyében a kesztyű a tenyérrészen javított védelmet kapott: a speciális karbon-szilikon vegyülethez különféle ásványi komponenseket kevertek, amellyel magasabb vágás- és szúrásállóságot értek el. A kesztyű ezen a téren így már az MSZ EN 388 szabvány negyedik szintjének felel meg. A kesztyű – a tapadóképesség javításával – ugyanakkor jól teljesít nedves és sima felületeken is.
Ahogyan azt a tűzoltók a gyártótól már megszokhatták, a viselési komfort sem szorult háttérbe. A kesztyűt bármilyen körülmények között könnyű le- és felvenni, az ujjaknál kidolgozott rugalmas részek a mozgékonyságot segítik elő, a Gore-Tex klímamembrán pedig véd a víztől, széltől és hidegtől, miközben az izzadtságot könnyedén átengedi.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1683 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: