Híreink

RLS1000 lámpa - s lőn világosság

2014. március 17.

A tűzoltói bevetésekben a fény, a jó látás és a jó láthatóság a beavatkozás sikerének egyik fontos eleme. Ezért figyeltünk fel a Rosenbauer International által kifejezetten tűzoltósági bevetésekre kifejlesztett, innovatív, szoftvervezérelt, könnyű, hordozható LED-reflektorára, amelyet röviden bemutatunk.


A Rosenbauer International által kifejlesztett, innovatív, szoftvervezérelt, könnyű, hordozható LED-reflektora egy feltöltéssel mintegy nyolc órán keresztül működik A készülék rendkívül kompakt, hiszen a fényvetőt, az akkumulátort, a töltőberendezést és egy kihajtható állványt is tartalmaz, mindezt egy 12kg-os „csomagban”.

A töltés 230V-os hálózat mellett a 12/24V-os szivargyújtó töltőről sem probléma, a készülékben ugyanis beépített áramkör figyeli a saját és a feszültséget leadó akkumulátor állapotát is.

A 30 nagy teljesítményű LED összesen 4500 Lumen fényáramot ad le, 6500K színhőmérsékleten, ami a fényskálán a nappali fény felső határának felel meg. Ez ráadásul variálható is: összesen legfeljebb 10 percre ugyanis a teljesítmény 150%-ra emelhető, de egy dimmelő kapcsolóval akár 8%-ig csökkenthető is.

Hogy a kép teljes legyen, a reflektor vészvillogóként is működhet (piros, kék, zöld vagy sárga fénnyel).

Vissza

Ezt a hírt eddig 1781 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: