Híreink

Túljelentkezés a Nemzeti Közszolgálati Egyetem

2014. április 21.

Az NKE tájékoztatása szerint az intézmény – a csökkenő keretszámok és az átalakított képzési struktúra mellett – továbbra is nagyon népszerű a felvételizők körében. Ezen belül a katasztrófavédelemi szak iparbiztonsági szakiránya több mint 26-szoros a túljelentkezéssel jelentkezési csúcsot állított be.


Az NKE közigazgatás-szervező alapképzésére több mint 17-szeres, az idén ősszel induló nemzetközi közszolgálati kapcsolatok mesterképzésre pedig mintegy négyszeres a túljelentkezés.
A Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar képzései közül a legnépszerűbb szakokra –  katonai vezetői és a katonai logisztikai – mintegy hétszeres a túljelentkezés.

A Rendészettudományi Kar (RTK) képzései közül a katasztrófavédelemi szak iparbiztonsági szakirányára több mint 26-szoros a túljelentkezés, de hasonlóan rendkívül népszerű az RTK katasztrófavédelem szak tűzvédelmi és mentésirányítási szakirányú képzése is, ott több mint 25-szörös, a rendészeti igazgatási szak igazgatásrendészeti szakirányán pedig több mint 23-szoros a túljelentkezés.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1466 látogató olvasta.