Híreink

Tűzvédelmi Tagozat - Oltóberendezés Szakosztály alakul

2014. augusztus 21.

A Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napok második napján - 2014. szeptember 11-én - a Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozatánbelül tervezik megalakítani az Oltóberendezés Szakosztályt. A Tűzvédelmi Tagozat elnökének felhívását és a szakosztály alakításával kapcsolatos programot, a tervezett ügyrendet, a belépési nyilatkozatot és a jelölő lapot adjuk közre. Mint már hírt adtunk róla a konferencián való részvétellel egyben a Tűzvédelmi Tagozathoz tartozó tervezési jogosultságok megtartásához szükséges 2014. évi kötelező szakmai képzés is teljesíthető.


Tisztelt Kollégák!

Korábban már több fórumon hírt adtunk arról, hogy a Tűzvédelmi Tagozaton belül szerveződik a tűzoltó berendezés tervezők, üzembehelyezők és a kivitelezésében, üzemeltetésében közreműködő mérnökök szakosztálya. A szervezés – köszönet a közreműködőknek – most jelentős állomásához jutott.  

A Lakitelki szakmai képzés második napján – 2014. szeptember 11-én – megtartjuk az Oltóberendezés Szakosztály alakuló ülését.

A Szakosztályba való belépési nyilatkozatot, az ülés forgatókönyvét, a Szakosztály tervezett ügyrendjét a vezetőségválasztáshoz szükséges nyomtatványokkal együtt jelen üzenetemhez csatolva közzéteszem. A kitöltött belépési nyilatkozatok és a jelölőlapok – lehetőség szerint a jelölést elfogadó nyilatkozattal együtt – a szakosztály alakítási programban leírtak szerint az oltóMMK@gmail.com címre küldhetők meg.

Bízom abban, hogy a Tagozat Elnökségén kívül sokan gondolják úgy, időszerű hogy a tűzoltó berendezésekkel foglalkozó szakemberek kezükbe vegyék dolgaikat és aktívan közreműködjenek szakmájuk, szakmagyakorlásuk körülményeinek alakításában, és sokan fognak részt venni az alakuló ülésen.

Lengyelfi László

MMK Tűzvédelmi Tagozat elnöke

Ui:

Felhívom a T. Kollégák figyelmét, a Lakitelki szakmai napok lesz a második olyan rendezvény, melyen a Tűzvédelmi Tagozathoz tartozó tervezési jogosultságok megtartásához szükséges 2014. évi kötelező szakmai képzés teljesíthető. E rendezvényen kívül idén a Tűzvédelmi Tagozat már csak egy képzést tervez szervezni. A területi Mérnöki Kamarák természetesen szervezhetnek még további képzéseket, de tűzvédelmi tervezéssel kapcsolatos képzés szervezésről egyelőre nincs tudomásunk.

 

Letölthető anyagok

Vissza

Ezt a hírt eddig 1546 látogató olvasta.