Híreink

Ismét tűzvédelmi szakmai napok Lakiteleken

2014. augusztus 12.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzmegelőzési Bizottsága és a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Szakcsoportja immár III. alkalommal tűzvédelmi szakmai napokat szervez 2014. szeptember 10-11-én a Lakiteleki Népfőiskolán.


Az első napon az új OTSZ és a hozzá kapcsolódó Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek a fő téma, míg a 2. napon a tűzjelző és a tűzoltó berendezésekről két szekcióban hallgathatnak előadásokat az érdeklődők. Az 1. vagy a 2. napon történő részvétellel az MMK tűzvédelmi tervezői jogosultsággal rendelkezők teljesíthetik az éves kötelező szakmai továbbképzést. Az előadások témája alapján az 1. napon a TUÉ jogosultsággal, a 2. napon pedig a TUO és TUJ jogosultsággal rendelkezők részére ajánlják a szervezők a részvételt. 

A rendezvényre sok szeretettel várják a Magyar Mérnöki Kamara, a Magyar Építész Kamara tagjait, a tűzvédelmi szakértőket, az építésügyi és tűzvédelmi hatóság képviselőit, intézményfenntartókat, minden kedves érdeklődőt. A konferencia részvétel térítésmentes, az opcionális étkezés, szállás költség terheli a résztvevőket.

A konferencia fővédnöke Bérczi László tű. dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő. Társzervezők: Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozat, MMK Tűzjelző Berendezés Szakosztály, Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete.

A jelentkezési lap ide kattintva tölthető le, míg az eredeti program ezen a linken érhető el.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1714 látogató olvasta.