Híreink

Suisse Public – Svájci szakvásár és FireFit verseny

2023. június 05. 08:45

2023. június 6–9. között minden fontos gyártó – köztük a Rosenbauer is – bemutatkozik termékeivel és szolgáltatásaival a Suisse Public-on, a közszféra vezető szakvásárán. A berni helyszínen megrendezett eseményen lesz a FireFit európai tűzoltó erőnléti bajnokság egyik állomása is.


Tűzoltóság, védelem és mentőszolgálat

A kiállításon a légzőmaszkoktól a hőkamerákig szinte minden látható lesz, az ígéretek szerint és a kiállítói lista erre a garancia. A tűzoltóság és a mentőszolgálatok legújabb trendjei a Suisse Publicon lesznek láthatók. A polgári védelmen belül a speciális járművek, bevetési rendszerek, védelmi és mentőeszközök legújabb rendszerei láthatók.

Ebben a részben a Rosenbauer Switzerland csapata mutatja be a tűzoltási ágazat legújabb trendjeit. Mint ismeretes, a Rosenbauer hosszú távú célja, hogy a tűzoltási alkalmazásokat végponttól végpontig tartó e-mobilitási megoldásokkal szolgálja ki, és ezáltal hozzájáruljon a mobilitás fenntarthatóságához. Az alternatív hajtási koncepciók és az elektromobilitás témája szintén a Suisse Publicon kerül a figyelem középpontjába.

 

Informatika és biztonság

Az önkormányzati informatikai megoldások, szolgáltatások és beszerzések racionalizálják a folyamatokat és egyszerűsítik az eljárásokat. Az informatikai szekcióban az önkormányzatok és városok megtalálják az adatkezelés és a biztonság legújabb alkalmazásait. Lévén ott a tűzoltóságok önkormányzati intézmények, így ezen a területen is lesz bőven látnivaló.

 

FireFit

A kiállítoson felül itt látható Európa legmodernebb kiképzőtornya, mindenféle terhelésmérési lehetőségeivel. Itt, ennek a toronynak a felhasználásával kerül sor FireFit Europa versenyre, ahol a legjobb tűzoltók egyéniben, párban vagy váltóban versenyeznek különféle erőnléti versenyszámokat teljesítve.Már az első két nap – kedd és szerda – sem marad látvány nélkül, mert nyílt edzésnapot szerveztek.

Az idei verseny további állomásai:

  • Dortmund, Kairpromenade – 2023. 06.16 – 17.
  • Siegertsbrunn, Höhenkirchen – 2023. 07. 14 – 15.
  • Wrocław – 2023.06. 23-24.

Vissza

Ezt a hírt eddig 456 látogató olvasta.