Híreink Szakmai linkek Szaknévsor |
Ipari termékek gyulladási hőmérséklete2017. szeptember 25. 08:31 Újabb kincsesbányát teszünk közzé ezzel az adattárral. Számos ipari termék (textil, sör, hús) gyulladási hőmérsékletét gyűjtöttük egybe a legkülönbözőbb kutatási jelentések alapján, ahol ismert jelezzük a forrást. Ezek a létesítményi tűzvédelmi szakemberek, tűzvédelmi szakértők, tűzvizsgálatot végzők napi munkájához adhatnak segítséget. Az anyagok az adatok alapján könnyen besorolhatók a tűzveszélyességi osztályba. Textilféleségek gyulladási hőmérséklete (a BME Technológiai Tanszék mérése)
Söripari termékek gyulladási hőmérséklete A MÜKI (1983-ban) az alábbi adatokat vizsgálta be.
Húsipari termékek és egyéb anyagok gyulladási hőmérséklete MÉM Értesítőkben 1987. X. 16-ig közölt adatok A Műanyagipari Kutató Intézet az MSZ 09.40042-77. számú szabvány szerint elvégezte a húsipari termékek és egyéb anyagok gyulladási hőmérsékletének vizsgálatát, melynek eredményét az alábbi táblázat tartalmazza:
Az anyag pdf formátumban ide kattintva tölthető le. Egyúttal frissítettük a régi vizsgálati anyagok adatgyűjteményét, mely az alábbi linkre kattintva (vagy honlapunk bal oldalán lévő "Szakmai linkek" szekcióban) olvasható.
Ezt a hírt eddig 1538 látogató olvasta. Kapcsolódó információk: |