Híreink

Elsőként a Tűzoltó Szakmai Napon – PL Iparbiztonság Kft.

2022. szeptember 21. 07:49

Elsőként állított ki és rögtön sikert aratott a több évtizedes múltra visszatekintő PL Iparbiztonság Kft. A standon a fő tevékenységi körbe tartozó tűzoltó védőfelszereléseket, munkavédelmi eszközöket, tűzoltási és műszaki mentési feladatok ellátására alkalmas felszereléseket, valamint iparbiztonsági, tűzvédelmi, és munkavédelmi szolgáltatásokat mutatták be.


A kiállításon a tűzoltó védőruháktól a hőkamerákig terjedt a paletta. Mindezek magyarországi forgalmazói, de mint kiderült, a Kelet-Európai térségben is otthonosan mozognak.

 

NOVOTEX-ISOMAT – Prémium minőségű német tűzoltó védőruhák

A német alaposságot és a minőség iránti igényt jól mutatja, hogy tűzoltó és védő ruházat területén teljes körű akár egyedi gyártásra is van lehetőség. A gyár saját tesztlaborral és szigorú ellenőrzési rendszerrel vizsgálja be minden termékét, hogy a felhasználó csak tökéletes terméket kapjon kézhez. Folyamatos raktárkészletnek köszönhetően a szállításuk 1-2 hét. Termékkínálatuk:

  • tűzoltó bevetési védőruhák,
  • THL könnyű bevetési védőruhák,
  • erdőtűz és műszaki mentő védőruhák,
  • gyerek és junior tűzoltóruhák,
  • szolgálati ruhák és kiegészítők,
  • erdészeti ruhák és lábbelik.

   

 

HERKULES – Tűzoltó csizmák

Innovatív és egyedi fejlesztésű tűzoltó csizmáikat a HERKU-TEX membrán, a 300 °C-ig hőálló FORNAX-NITRIL tömörgumitalp, és a fémmentes speciális talpátszúrás elleni védelem teszi különlegessé, a hihetetlenül alacsony áráról nem is beszélve.

 

KEWA-ECO – Tűzoltó védőkesztyűk

FIRE MAX termékcsaládot 3 rétegű nagyon tartós hasított bőr, Sympatex membrán, és kevlár belső béléssel látták el. Tűzoltásra, erdőtűzhöz és műszaki mentésre kiválóan alkalmas.

FIRE SAFETY termékcsalád kimondottam műszaki mentésre tervezték kiváló minőségű, csúszásmentes, légáteresztő anyagokból. A kesztyűt kevlár béléssel erősítették meg. Ennek a megerősítésnek köszönhetően rendkívül tartós és rugalmas.

 

ATTACKAM – Hőkamerák

Könnyű, kompakt, robusztus és felhasználóbarát hőkamerák. Minden területen bevethető, legyen szó tűzesetről vagy személy(ek) kereséséről. Az akkumulátor üzemideje egy töltéssel kb. 6-8 óra (típustól függően), hálózati töltővel vagy autós tartóba beépített USB töltőn keresztül gyorsan feltölthető. Lehetőség van Wifi kapcsolat használatára és akár 90 000 kép mentésére a fényképezőgép funkcióban.

Mint a beszélgetésekből kiderült, elkötelezettek a tűzoltó utánpótlás nevelés, és a versenysport támogatásában. Termékpalettájukat folyamatosan alakítják, bővítik.

 

PL Iparbiztonság Kft
6000 Kecskemét Bogár u. 1/G
Telefon: +36-707014-105
E-mail: iparbiztonsagkft@iparbiztonsagkft.hu
Weboldal: https://iparbiztonsagkft.hu/

Vissza

Ezt a hírt eddig 843 látogató olvasta.