Híreink

Már 17 országban jelent meg a Védelem

2023. január 05. 08:25

Világnyelv a magyar! Kedves kollégánk és lapterjesztőnk, Vágvölgyi László segítségével újabb távoli országokba jutott el a Védelem. Tavalyi játékunkban 15 országot jelöltünk meg, most itt a 16. és 17. Reméljük ez a terjesztési siker a jövőben is töretlenül folytatódik. A kínai megjelenést favorizálnánk elsősorban.


Amint korábban jeleztük, Vágvölgyi László kollégánk jóvoltából a világban sok helyre eljutott a lapunk. Akkor egy fotóösszeállításban játékos tippelésre hívtuk olvasóinkat. Hol, merre járt a Védelem? A helyes megfejtés komoly kihívás volt, viszont egy megfejtés tökéletesre sikerült, ami szerkesztőségünk és a lapterjesztő kalapemelését érdemelte ki.

Akkor a fődíjnak egy világ körüli utazást gondoltunk, fantáziánkban ma sem adjuk alább. Úgy tűnik, erre kicsit várni kell, de a remény hal meg utoljára.

A tavalyi nyertesnek a borral még jövünk (bár az akkor beszerzett palackok – már nem emlékszünk rá, hogy miért – kiürültek, viszont mindennek van előnye, az idén már ugyanaz a nyeremény forintban értékesebb lett) de Konrádok már eljutottak hozzájuk.

A kiegyensúlyozott fotókon most is látszik, hogy szerzőjük patikamérlegen komponálta őket.

Szóval a képek és a kérdés: Melyik országban jelent meg a Védelem?

 

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 538 látogató olvasta.