Híreink

Tűzvédelmi szakértői továbbképzés – november 20-án

2019. október 10. 12:19

A BM OKF a tűzvédelmi szakértői tevékenység szabályairól szóló 47/2011. (XII. 15.) BM rendelet alapján tűzvédelmi szakértői továbbképzést szervez 2019. november 20-án Balatonföldváron. A fő témák: jogszabályok, az új tűzvédelmi műszaki irányelvek változásai, a Tűzoltó egységek beavatkozását biztosító követelmények TvMI módosítása, aktuális tűzvizsgálati kérdések és esetek feldolgozása. A felhívást tesszük közzé.


A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség BM OKF) a tűzvédelmi szakértői tevékenység szabályairól szóló 47/2011. (XII. 15.) BM rendelet alapján tűzvédelmi szakértői továbbképzést szervez.

A szakmai továbbképzés keretein belül a tűzvédelmi szakértők jogszabályok, valamint a tűzvédelmi műszaki irányelvek aktuális, főbb változásait ismerhetik meg, valamint a Tűzoltó egységek beavatkozását biztosító követelmények TvMI módosításáról kaphatnak tájékoztatást a gyakorlat oldaláról megközelítve, továbbá a tűzvizsgálat aktuális kérdéseit ismertetjük, esetismertetéssel.

 

  • helyszíne: Hotel Jogar Balatonföldvár, Spúr út 18.
  • időtartam: 1 nap (9:00 – kb. 16:00)
  • időpontja: 2019. november 20.
  • regisztráció: a rendezvény napján 8:00 – 9:00
  • részvételi díja: 16.000 forint/fő
  • jelentkezési határidő: 2019. november 14.

 

A résztvevők részére 7 órás képzésről tanúsítványt állítunk ki.

A fenti időpontokban a továbbképzést minimum 10 fő jelentkezése esetén áll módunkban megtartani. A továbbképzésre a jelentkezés a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével (e-mail: (okf.tukesz@katved.gov.hu) történik.

 

A tűzvédelmi szakértői tevékenység folytatásának feltétele, hogy a szakértő tűzvédelmi szakértői továbbképzésen vegyen részt. A jelenleg érvényes szakértői bizonyítványok érvényességi ideje 5 év. Ez alatt az 5 év alatt (továbbképzési időszak) a szakértőknek, a BM OKF által szervezett tűzvédelmi szakértői továbbképzéseken összesen 20 órás képzésen kell részt venniük. Az igazolást a képzésen résztvevő szakértők részére a BM OKF állítja ki. A továbbképzésen megjelentek nevét, óraszámait, a BM OKF nyilvántartja.

Vissza

Ezt a hírt eddig 922 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: