Híreink

Honda szivattyúk – a tűzoltóság szolgálatában

2019. október 14. 09:15

A tűzoltóság bevetésein belül egyre nagyobb arányban képviseltetik magukat azok az ár- és belvízvédelmi feladatok, amelyek sikere túlnyomórészt a felhasznált kisgépeken múlik. A Honda szivattyúi és áramfejlesztői ilyen kihívásokra jelentenek stabil és megbízható megoldást.


Már-már közhely, hogy a klímaváltozás miatt egyre növekszik azon bevetések száma, ahol a tűzoltóknak nem egy-egy elszigetelt káresetnél, hanem több beavatkozás során kell helytállniuk. A heves esőzések miatt kialakult villámárvizek, a medrükből kilépő patakok és folyók miatti elöntések során pedig csak egy dolog van nagyobb igénybevételnek kitéve, mint a tűzoltók: az általuk használt kisgépek.

 

Megbízható szivattyúk

A HONDA kisgépek – köztük a szivattyúk – mellett számos érv szól. Ezek:

  • Tartósság: a HONDA kisgépek a megfelelő karbantartás mellett akár több tíz évig a tűzoltók hű társai lehetnek. A gépek extra tartós alapanyagokból készülnek, motorjaik tartós igénybevétel esetén is túlszárnyalják a szavatolt üzemóraszámot!
  • Alacsony fogyasztás: tűzoltóságok, különösen önkéntes tűzoltó egyesületek számára egyáltalán nem mindegy, mennyit fogyasztanak a gépek. A HONDA kisgépei a precíz és pontos tervezésnek és gyártásnak köszönhetően rendkívül alacsony fogyasztással rendelkeznek.
  • Gyártói tapasztalat: a Honda már 76 éve gyárt beépíthető motorokat, így ezen a téren elég nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • 1+2 év valódi garancia: az eredeti Honda gépek tulajdonosai megbízhatóságuk és könnyen kezelhetőségük miatt választják termékeinket, amely mellé – megköszönve hűségüket – cégünk 1+2 év teljes körű garanciát biztosít.
  • Szervizszolgáltatás: az ország egész területét lefedő kereskedő- és szervizhálózat biztosítja, hogy a szivattyúk probléma esetén is hamar újra bevethetők legyenek.
  • Alkatrészek 20 évre visszamenőleg: a HONDA kisgépekhez akár 20-25 évre visszamenőleg is tudunk alkatrészt biztosítani.

 

Hondakisgép Kft. – a tűzoltóságok partnere

Cégünk, a Hondakisgép Kft. 23 éve töretlenül szolgálja ki eredeti Honda gépekkel a a közületeket, közintézményeket. A legjobb árakat garantálom Önöknek, a legrövidebb határidőn belül.

Személyes tapasztalatom és régóta fennálló együttműködésem a tűzoltósággal segíti a gördülékeny kommunikációt és együttműködést.

 

Valamennyi gépre 2019. 12. 31-ig folyamatos kedvezményeket és akciókat biztosítunk a listaárból.

 

Termékeink:

- Honda kisgépek: víz- és zagyszivattyú, áramfejlesztő, fűnyíró, fűkasza, fűnyírótraktor, sövényvágó, lombfújó, hómaró, kapálógép, csónakmotor, gumicsónak építőipari gépek stb.
- Tűzoltósági felszerelések

 

Vállalom továbbá a vásárolt gépeknek ingyenes a szaktanácsadását, üzembe helyezését, személyes kiszállítását, szükség esetén szervizelését.

 

 

Hondakisgép Kft. – Varga Tibor

+36-30-963-4657
H-3200 Gyöngyös Bene u. 47.
www.hondagyongyos.hu
www.honda-marine.info
info@hondagyongyos.hu

Vissza

Ezt a hírt eddig 1326 látogató olvasta.