Híreink

Veszélyesanyag-szakkiállítás Lipcsében

2024. október 10. 11:17

Veszélyes áru / veszélyes anyag transzport / intralogisztika / biztonság – mindezek immár negyedik alkalommal 2024. október 22-24. között a lipcsei nemzetközi vásár területén. Ezzel párhuzamosan idén először rendezik meg kerülő FUEL & GAS LOGISTICS kiállítást, amely további kapcsolódási pontot és szakmai tapasztalatcsere lehetőségét rejti magában.


GGS – Trade Fair Dangerous Goods // Hazardous Substances Európa egyetlen veszélyes áruk és veszélyes anyagok logisztikai vására. Minden második évben Lipcsében találkoznak az ezen a területen dolgozó szakemberek, hogy a veszélyes anyagok szállításával, tárolásával és intralogisztikai kérdéseivel, valamint a veszélyes áruk és anyagok kezelésének biztonságával kapcsolatos termékekről, megoldásokról, szolgáltatásokról és aktuális témákról beszéljenek.

Az eseményt 2020-ban le kellett mondani a COVID-19 miatt, de 2022 novemberében sikeresen újraindították. Az innovatív és a szakmai előadásokkal felturbózott három nap várja látogatókat. Gyakorlatorientált előadások, bemutatók: angol, luxemburgi, lengyel és török előadók.

A témák: 2025-ös évben bevezetésre kerülő ADR változások, a nátrium-ionos elemek, veszélyes áruk raktározása, szállítása. Aktuális termékek, megoldások és szolgáltatások.

A szakkiállítás a logisztika döntéshozóinak és szakértőinek, valamint a veszélyes anyagok, a munkavédelem és az általános biztonság területén dolgozó felelősöknek szól.

 

Információ:

www.ggs-messe.de

Fuel & Gas Logistics
Energiahordozók, kenőanyagok és műszaki gázok transzportjának és logisztikájának nemzetközi szakvására
www.fuel-gas-logistics.de

Vissza

Ezt a hírt eddig 47 látogató olvasta.