Híreink

Tűzvédelmi szakértői továbbképzés Balatonföldváron

2024. április 02. 09:08

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség a tűzvédelmi szakértői tevékenység szabályairól szóló 47/2011. (XII. 15.) BM rendelet alapján tűzvédelmi szakértői továbbképzést szervez április 30-án Balatonföldváron.


Továbbképzés helyszíne: Hotel Jogar Balatonföldvár, Spúr út 18.

Időtartam: 1 nap (9:00 – 17:00) 6*45 perc

Időpontja: 2024. április 30.

Regisztráció: a rendezvény napján 8:00 – 9:00

Részvétel díja (helyszínen fizetendő):

  • 35 700 forint/fő 1 nap
  • 66 000 forint/fő egyágyas elhelyezéssel
  • 59 500 forint/fő kétágyas elhelyezéssel

Jelentkezési határidő: 2024. április 18.

 

A továbbképzés témája

A továbbképzés előadásai széles szakértői kört érintő témákat dolgoznak fel, mely során tájékoztatást adunk az építési jogszabályok területén történt és folyamatban lévő változásokról. A tűzvizsgálat tükrében mutatunk rá az építkezéssel, kivitelezéssel összefüggő hibákra. A megjelent TvMI módosítások közül részletesen bemutatjuk a porrobbanás elleni védelmet, valamint a kórházak kialakításával kapcsolatos megoldásokat. A tűzjelző berendezések létesítését és használatát különleges szemszögből fogjuk vizsgálni, valamint az Országos Tűzvédelmi Szabályzat gyakorlati alkalmazásának tapasztalatairól is beszélünk.

Az előadásokat konzultáció követi. Amennyiben olyan szakmai kérdése van, amit indokolt egy szakmai fórum előtt megtárgyalni, úgy azokat az okf.tvfo@katved.gov.hu email címre, legkésőbb 2024. április 18-ig szíveskedjen megküldeni.

A résztvevők részére 6 órás képzésről tanúsítványt állítunk ki. A továbbképzésre a jelentkezés a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével (e-mail: okf.tvfo@katved.gov.hu) történik.

A tűzvédelmi szakértői tevékenység folytatásának feltétele, hogy a szakértő tűzvédelmi szakértői továbbképzésen vegyen részt. A jelenleg érvényes szakértői bizonyítványok érvényességi ideje 5 év. Ez alatt az 5 év alatt (továbbképzési időszak) a szakértőnek összesen 20 óra képzésen kell részt vennie. Az igazolást a képzésen résztvevő szakértő részére a BM OKF állítja ki. A továbbképzésen megjelentek nevét, óraszámait, a BM OKF nyilvántartja.

 

BM OKF

Vissza

Ezt a hírt eddig 222 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: