Híreink

Megelőző tűzvédelmi előadások az Interschutzon - a bőség zavara

2015. május 29.

Az Interschutz 2015 a látnivalók mellett az elméletről is szól – a programfüzet pedig zsúfolásig tömve van rendkívül érdekesnek és informatívnak ígérkező címekkel. Az érdekesebb előadásokból válogatunk.


A 13. csarnokban zajló „Megelőző tűzvédelem” című találkozó előadásai először hallgathatók meg az Interschutz keretében; a szakmai előadássorozat pedig számos érdekes prezentációt ígér.

  • Rögtön hétfőn, 11 órai kezdettel Peter Clauss, a Kidde szakértője tart előadást „Megbízható tűzvédelem szervertermek számára” címmel, amely a szervertermek intenzív hőtermeléssel járó működését és a súlyos potenciális károkkal járó tüzeik megelőzését helyezi középpontba.
  • Ezek után 15:30-kor Peter Bachmeier, München tűzvédelmi igazgatója beszél majd a megelőző és az elhárító jellegű tűzvédelem viszonyáról.
  • Az érdeklődők kedden 14 órakor hallgathatnak meg információkat a kórházak megelőző tűzvédelméről Alsó-Szászország kórházépítészeti referensétől, Elisabeth Meyer-Pfeffermanntól.
  • Szerdán 14:30-kor a Rosenbauer németországi képviselője, Krystian Jaszczak egy rendhagyó témáról, a hulladékújrahasznosítási folyamatok tűzvédelméről fog beszélni.
  • Csütörtökön 15:30-kor pedig a hallgatóság a biztosítótársaságok szemszögéből nyerhet bepillantást a megelőző tűzvédelembe, Jan Heinemann (HDI-Gerling Sicherheitstechnik GmbH) előadásán keresztül.

A válogatás természetesen szubjektív; ugyanakkor a fórum programja tartalmaz redundanciát (ugyanazok az előadások több napon is meghallgathatók). A teljes programfüzet ezen a linken tölthető le, pdf formátumban.

 

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1665 látogató olvasta.


Kapcsolódó információk: