Híreink

Összehajtható felfogótálcák a veszélyes anyagok ellen

2021. március 12. 07:30

Cseh világsiker egy speciális területen. A METAL ARSENAL gyártó 2010-ben kezdett el speciális, összehajtható Eccotarp márkájú termékeket gyártani, s mára már szinte a világ minden részén jelen van professzionális termékeivel. Hazánkban a HESZTIA Kft. 2020 óta forgalmazza a kárelhárítás, mentesítés, vegyi és veszélyes anyagok tárolása területén impozáns sikereket elért termékeket. Elsőként a felfogótálcákat mutatjuk be.


Felfogótálcák

A környezet védelme alapvető prioritás, de mellette a termékek megóvása, ideiglenes tárolása szintén fontos. Ezért három az egyben megoldásként tekinthetünk a felfogótálcákra. Védőponyvaként, felfogótálcaként, illetve tartályként is szolgálhatnak. Raktározás, vegyipar, szállítmányozás, építészet, mezőgazdaság, víz- és erdőgazdálkodás, tűzoltói beavatkozás területén alkalmazhatók. Legnagyobb előnyük

  • a különleges vegyszerállóság,
  • összehajthatóak, nagyon kevés helyre van szükség a tárolásukhoz,
  • gyorsan tartállyá alakíthatók, így sokkal praktikusabbak a merevfalú változatokkal szemben.

Megoldást jelenthetnek technikai folyadékok, kőolajszármazékok és vegyi anyagok rövidtávú tárolására, mivel kiváló minőségű és rendkívül ellenálló PES/PVC anyagból készülnek.

Egyszerűen és gyorsan tartállyá alakíthatók, készen állva a szivárgó folyadékok felfogására abban az esetben, ha kontamináció és ökológiai katasztrófa veszélye áll fenn. Emellett alkalmazhatók higiéniai, technikai és mentesítési feladatokra is.

Higiéniai, technikai és mentesítési feladatok

Veszélyes anyagok szállítása

A CARGO felfogótálca a közúton történő veszélyes anyagok szállításához lett fejlesztve és pontosan megegyezik méretük az ezen a területen használt tartálybatériákkal, raklapokkal.

Robbanásveszélyes környezetbe

Az antisztatikus felfogótálcát robbanásveszélyes környezetben történő tárolásra alakították ki.

Környezetvédő kármentők

A nagy felületű összehajtható felfogótálcákat használhatjuk személygépjárművek, tehergépkocsik, kamionok, de akár tankok ellenőrzéséhez, tárolásához, szervizeléséhez és veszélyes anyagoktól való megtisztításhoz.

Kiegészítők: alátétponyva, belső ponyva, tárolózsák

Az Eccotarp tapasztalatát és profizmusát kiválóan mutatja, hogy a felfogótálcák és medencék megóvása érdekében, minden termékhez elérhető egy további védelmet biztosító alátétponyva, mely megakadályozza a felfogótálcák sérülését és szakadását, ha éppen nem a legalkalmasabb talajviszonyok mellett alkalmazzuk azokat.

Egyes termékekhez rendelhető egy egyedi tulajdonságokkal rendelkező belső ponyva is, ha hosszabb ideig szeretnénk bennük vegyi anyagokat tárolni.

A korábban már említett kis helyigényüket szolgálva, minden termék tárolózsákban kerül a felhasználóhoz, így a használat közbeni méretük töredékét kell biztosítanunk a tárolásuk során.

Az Eccotarp további termékeit következő hírlevelünkben mutatjuk be. 

Lippa János termékmenedzser
HESZTIA Kft.
1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.
Tel.: +36 1 454 1400
Web: www.hesztia.hu

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1293 látogató olvasta.