Híreink

Beépített tűzjelző- és tűzoltó berendezés tűzvédelmi szakértői továbbképzés

2018. október 09. 10:06

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség a tűzvédelmi szakértői tevékenység szabályairól szóló 47/2011. (XII. 15.) BM rendelet alapján tűzvédelmi szakértői továbbképzést szervez a beépített tűzjelző- és tűzoltó berendezés szakértők részére 2018. október 29-én Balatonföldváron a Hotel Jogarban. A felhívást tesszük közzé.


A szakértői továbbképzés

  • helyszíne:    Hotel Jogar Balatonföldvár, Spúr István út 18.
  • időpontja:     2018. október 29. (9:30 – 16:00)
  • regisztráció:      a rendezvény napján 8:30 – 9:20
  • részvételi díja:    16.000 forint/fő 1 nap
  • jelentkezési határidő: 2018. október 24.

A továbbképzés témái:

A szakmai továbbképzés keretein belül a tűzvédelmi szakértők hatósági tevékenységekkel kapcsolatos aktualitásokat, a beépített tűzjelző- és tűzoltó berendezés tervezésével, üzemeltetéssel kapcsolatos tapasztalatokról kaphatnak ismereteket.

A résztvevők részére 6 órás képzésről tanúsítványt állítunk ki.

A fenti időpontokban a továbbképzést minimum 10 fő jelentkezése esetén áll módunkban megtartani. A továbbképzésre a jelentkezés a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével (e-mail: (okf.tukesz@katved.gov.hu) történik.

A tűzvédelmi szakértői tevékenység folytatásának feltétele, hogy a szakértő tűzvédelmi szakértői továbbképzésen vegyen részt. A jelenleg érvényes szakértői bizonyítványok érvényességi ideje 5 év. Ez alatt az 5 év alatt (továbbképzési időszak) a szakértőknek összesen 20 órás képzésen kell részt venniük. Az igazolást a képzésen résztvevő szakértők részére a BM OKF állítja ki. A továbbképzésen megjelentek nevét, óraszámait, a BM OKF nyilvántartja.

A jelentkezési lap letötlhető ide kattintva.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 490 látogató olvasta.