Híreink

Jégről, vízből mentési eszközök bemutatója Budapesten – mentőhajó hordtáskában

2018. február 28. 09:13

A HESZTIA Kft a Folyami Katasztrófavédelem (FOKA) közreműködésével 2018. február 23-án egyórás szakmai termékbemutatót tartott az MFC International mentéstechnikai eszközeiről a Hungexpo budapesti Boat Show kiállításán. A nagy sikerrel zárult rendezvényen a legnagyobb figyelem egy különleges mentőhajóra és a jégről mentés eszközeire irányult. Nyáron szélesebb közönség számára is terveznek egy igazi vízi bemutatót.


A szép számban megjelent szakemberek részére elsőként Ales Ribic, az MFC International kereskedelmi igazgatója tartott egy rövid előadást a gyártó termékkínálatáról. A prezentáció végeztével a FOKA önkéntesei mutatták be az új, egyedi igények alapján legyártott RC 4500-as mentőhajó összeszerelését. A hajó különlegessége, hogy egy nagyobb hordtáskában (165x55x35 cm) szállítható és a megérkezéstől számított kb. 9 percen belül vízre bocsátható.

A továbbiakban a vendégek megismerkedhettek a jégről mentéshez kiválóan használható, felfújható Airtrack mentőplatformmal, valamint egy jet ski mögé rögzíthető, szintén felfújható mentőplatformmal. A meghívott vendégek nagy érdeklődéssel fogadták az új mentéstechnikai eszközöket, amelyeket nyáron, nyílt vizes bemutató keretében ki is lehet majd próbálni.

Akik szeretnének részt venni a következő bemutatón, jelezzék részvételi szándékukat a hesztia@hesztia.hu email címen.

Tulok Antal
területi értékesítési menedzser
HESZTIA Kft.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1781 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: