Híreink

Biztonságtechnikai Szakmai Napot szervezett az ASM Security

2008. december 05.

2008. november 27-én a budapesti Ében Hotel volt a helyszíne az ASM Security Kft Biztonságtechnikai Szakmai Napjának, amit a Magyar Mérnöki Kamara is akkreditált. A program 60 résztvevője több előadást, köztük az új PROTEC tűzjelző rendszer bemutatót hallgathatta meg.


Nagy Endre László, a cég frissen kinevezett ügyvezető igazgatója bemutatta a cég tevékenységi körét. Majd ezt követően az ASM CCTV megfigyelő kamerák és a legújabb ASM digitális video rögzítők, majd pedig beléptető rendszerek és szállodai ajtózárak előadást hallgathatták meg az érdeklődők, Sonkoly Zoltán, az ASM kereskedelmi igazgatója előadásában. Bemutatásra kerültek a duál -, időjárásálló -, dome-, speed dome-, miniatür -, valamint az IP kamerák, kártyaolvasó-terminálok, elektronikus szállodai ajtózárak, beléptető vezérlők.
 
Az ebédszünetet követően a cég által Magyarországon kizárólagosan forgalmazott PROTEC tűzjelző rendszer bemutatásával és újdonságaival ismerkedhettek meg a hallgatók. Az előadást Veres Zoltán, az ASM termék mérnöke tartotta.
                                                                                 
Standos rendszerben a termékcsoportok bemutatása a szakmai nap alatt folyamatosan történt. Vendégeink mind a kamerákat, mind a tűzjelző rendszert illetően, működés közben bizonyosodhattak meg termékeink kiválóságáról. Szakértőink az egyes termékcsoportok szerint bemutatókat tartottak, működést magyaráztak és tájékoztattak.
 
 
Göcző Ágnes
marketing vezető
ASM Security Kft.

Vissza

Ezt a hírt eddig 2350 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: