Híreink

'Épített környezetünk tűzvédelme' - Konferencia a SECUREX-en

2010. április 30.

2010. május 4-7. között rendezik a 10. SECUREX Nemzetközi munka-, tűz- és biztonságvédelmi kiállítást, amely idén az 5 (INDUSTRIA, ELECTROSALON, CHEMEXPO, ÖKOTECH, SECUREX), nemzetközileg elismert szakkiállítást felölelő IPAR NAPJAI 2010 rendezvénysorozat keretein belül valósul meg.


A rendezvény keretein belül 2010. május 5-én, 10.00 órai kezdettel, „Épített környezetünk tűzvédelme” címmel közös szakmai konferenciát tart az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Tűzvédelmi Szolgáltatók Szövetsége. A konferencián rangos szakemberek előadásait hallgathatják meg a preventív tűzvédelem, ezen belül is kifejezetten az építészeti tűzvédelem, szolgáltatások, hatósági eljárások, szabályzók és változásaik témaköreiben.

A rendezvényre az alábbi linken elektronikusan is regisztrálhat:
http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=7&prid=SEC10&mode1=K&lngid=hu&pid=00155230
 
A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel - a pénztárban való sorban állás nélkül - az Expressz Folyósón keresztül azonnal beléphet a kiállításra.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1092 látogató olvasta.