Híreink

Tempo Loki – 50 éves évforduló és konferencia

2017. július 27. 10:34

Fennállásának ötvenedik évfordulóját szakmai konferenciával és színes programokkal ünnepelte Nyíregyházán a Tempo Loki Kft. A résztvevők a veterán járművek mellett a Police Rally Team versenyautóit is kipróbálhatták. A rendezvény szakmai előadásaiban az építészeti tűzvédelemre, mint a cég legfiatalabb üzletágára helyezték a hangsúlyt. Az ott elhangzott két előadást közöljük.


A cég felvirágoztatója, Wermeser Károly a tűzvédelmi szakma jelentős egyéniségei közé tartozik. 1980-ban került a nyíregyházi Tempó Szövetkezethez. A tűzoltó készülékek javításával és forgalmazásával 1987 óta foglalkozó céget 1989-ben vásárolta ki a Tempó Szövetkezettől, amely folyamatos fejlődés eredményeként 1996-tól működik kft.-ként. A tízfős létszám a cég izmosodásával mára 21 főre gyarapodott. Tevékenységük a tűzvédelem és a munkavédelem teljes vertikumát felöleli, a hagyományos profil mellett a tűzjelző és -oltó rendszerek kiépítését és karbantartását végzik. Működési területük nemcsak az ország területére, de a határon túlra is kiterjed – tájékoztatta az ünnepség résztvevőit Wermeser Gábor ügyvezető igazgató.
 
Nagy érdeklődés övezte az építészeti tűzvédelem, s azon belül a fal- és födémáttörések lezárása, tűzgátló bevonati rendszerek kivitelezése, a tűzgátló és füstgátló ajtók, kapuk beépítése, karbantartása témakörében tartott előadásokat. A Tempo Loki, ahogy az ügyvezető igazgató hangsúlyozta, büszke arra, hogy a legkiválóbb szakemberek együttműködésével és ajánlásával végzik ezt a munkát. 
 
Előadások

Vissza

Ezt a hírt eddig 1832 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: