Híreink

Új taggal bővült a Clever Light termékcsalád!

2019. március 24. 09:06

Az ASM Security Kft. legújabb fejlesztése a CL-24 CBS, 24V-os központi akkumulátoros vészvilágító rendszer, amely a januárban megrendezett Dubai Intersec kiállításon lett elsőként bemutatva. Mit tud? Milyen előnyei miatt fogadták nagy érdeklődéssel a kiállítás szakmai látogatói? Mit jelent a beavatkozók számára, hogy a legújabb fejlesztés a III. érintésvédelmi kategóriába tartozik?


A CL-24 CBS AC/DC elven működik, amelynek köszönhetően III. érintésvédelmi kategóriába tartozik, így egy esetleges tűzoltás esetén sem veszélyezteti a kiérkező tűzoltók életét.

Kompakt rendszer, tartalmazza az akkumulátort, a töltőt és az állapotellenőrző rendszert. Hagyományos és címezhető kivitelben is elérhető. A címzett lámpák egyedileg vagy csoportokba rendezett formában vezérelhetőek, míg a hagyományos rendszer vonalanként képes ellenőrizni a lámpák feszültségét, ezzel gyorsabbá téve azok ellenőrzését. A 3,2”-os érintőképernyős kezelőfelületen minden fontos információ megjeleníthető az eszközökről és listázhatóak az események.

Egy rendszerben 64 panel működtethető és egy központra akár 20 lámpatest köthető, ezzel lehetővé téve egy nagyobb rendszer kiépítését. A panelek képesek egymással kommunikálni, minden információ megjeleníthető egy központon, vagy számítógéphez csatlakoztatva, a számítógépen keresztül monitorozhatjuk, illetve címzett rendszer esetén vezérelhetjük a lámpákat. A központok tűzszakaszonként is elhelyezhetőek, így segítve például vegyes rendeltetésű épületekben egy egységes rendszer kialakítását. A központi megtáplálásnak köszönhetően a felügyelet és a karbantartás gyorsabb, egyszerűbb és költséghatékony. További megtakarítást jelent, hogy a központi akkumulátor cseréje nem igényel annyi időt, mint az egyedi akkumulátoros rendszereknél. Az egyes lámpák hibalehetősége is számottevően csökken.

A termék sorozatgyártása várhatóan 2019 második felében kezdődik.

 

ASM Security Kft.
Tel: +36 56 510 740
Fax: +36 56 510 741 
https://asm-security.hu

Vissza

Ezt a hírt eddig 1020 látogató olvasta.