Híreink

Az erő, amiben megbízhat: EGO Power+

2020. október 12. 09:01

A Balatonföldváron, 2020. szept. 19-én tartott tűzoltó szakmai napon a Honda, a már ismert tűzoltóságoknak szóló termékei mellett, új oldaláról is bemutatkozott. Bemutatták a 2020 tavasza óta Magyarországon is elérhető EGO Power+ akkumulátoros termékeiket. A számtalan szabadalmaztatott technológiai újdonságot felvonultató termékcsalád tökéletes megoldást nyújt a kertészek, hobbikert-tulajdonosok, de a tűzoltók számára is. Az újdonságokra hívjuk fel a figyelmet.


Az akkumulátoros technológia folyamatos fejlődése nyomán egyre több termék jelenik meg a hazai és nemzetközi piacon, akkor miért éppen az EGO Power+? A titok az akkumulátorban rejlik…

A szabadalmaztatott lítium-ionos, íves kialakítású, 56V-os akkumulátorunk a maga nemében egyedülálló a kertigépek piacán.

A piac legnagyszerűbb megoldása – optimális erő és teljesítmény

Az 56 V-os lítium akkumulátor egy mérnöki csoda, amely minden szinten - mechanikai, kémiai és elektronikus - felülmúlja versenytársait. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk az akkumulátor technológiában, és az alkatrészek nagy része saját gyártású.

 

A benzin ereje. Benzin nélkül.

Piacvezető 56V-os Íves Lithium akkumulátorunkkal hajtott EGO Power + rendszer elemei biztosítják a benzines gépek erejét a benzin árnyoldalai nélkül. Egyszerűbbek, tisztábbak, csendesebbek és kényelmesebb a használatuk. A lenyűgöző üzemidő és a gyors feltöltés tökéletes kényelmet és használhatóságot nyújt.

Az alacsonyabb működési és karbantartási költség jó ok, hogy EGO-ra váltson, és hosszú távon spóroljon. Plusz a zéró károsanyag-kibocsátás miatt Ön is tehet valamit környezete megóvásáért.

 

A kertápolás legrugalmasabb módja

Minden EGO 56V-os akkumulátor illik az EGO Power+ termékekbe. Csak helyezze fel az akkumulátort és már kezdheti is a munkát.

Az akkumulátorok kialakítása során szem előtt tartottuk, hogy Ön a legtovább dolgozhasson egyenletes teljesítmény mellett. Az akkumulátorcellák íves alakban való elhelyezésével elértük, hogy a hűtés hatékonyabb legyen, mint a tömbökben elhelyezett cellák esetén; és ha ez nem lenne elég, egy kémiai folyamat segítségével az egyes cellák hűtését is biztosítottuk. A teljesítmény szabályozásával elértük, hogy termékeink használati ideje minimum 10%-al kedvezőbb lehessen, mint szabályozás nélkül. Nem fullad le és nem melegszik túl akkor sem, ha erősebb igénybevételnek teszi ki a gépet.

Az egyszerű és kevés helyet foglaló tárolás csak újabb előny az EGO Power+ gépek használata mellett.



Az érdeklődést egy játékos fűnyíróverseny is növelte.

 

Hosszantartó gépekhez hosszú garanciaidő

A piacon egyedülálló módon akár 5 év garanciát, és 30 napos visszavásárlási lehetőséget biztosítunk termékeinkre (részletes információkat honlapunkon talál). https://egopowerplus.hu/).

Kiállító:

Hondakisgép Kft
Varga Tibor
Cégvezető
+36-30-9634-657
www.hondagyongyos.hu
www.honda-kisgepek.hu
www.honda-marine.info
info@hondagyongyos.hu

Vissza

Ezt a hírt eddig 1091 látogató olvasta.