Híreink

Röntgendiagnosztikai eszköz a Baumittól

2020. február 07. 13:07

A szakterületünkön hőszigetelő rendszereivel kitűnő Baumit több, mint egymillió forint értékű berendezéssel támogatta a Vaszary Kolos Kórház dorogi röntgen szakrendelését. A társadalmi felelősségvállalási programja részeként olvashattunk már műemlék épületek renoválásáról, oktatási intézmények felújításáról, illetve az Év Homlokzata építészeti pályázatról szóló hírt.


A Baumit leányvállalata 1990-ben Magyarországon alakult és központja Dorogon található. Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház dorogi röntgen szakrendelésének gyors és korszerű betegellátását segíti a Baumit által adományozott motoros röntgenfelvételi asztal. A több mint 1 millió forint értékű speciális kiegészítő, a röntgenvizsgálatok során, a betegek mozgatásához nyújt nélkülözhetetlen segítséget.

– A Vaszary Kolos Alapítvány esetében most ezen berendezés beszerzésével tudjuk legjobban támogatni az kórház működését, segítve ezzel nemcsak a Baumit 145 dorogi munkatársát, hanem mindenkit, aki Dorogon él – emelte ki Illy Gábor, a Baumit Kft. ügyvezetője a berendezés hivatalos átadása alkalmával 2020. február 4-én, ahol Illy Gábor, a Baumit Kft. ügyvezetője ünnepélyes keretek között adta át a berendezést dr. Kanász Gábornak, a Vaszary Kolos Kórház főigazgató főorvosának.

 


Az átadott PAUSCH gyártmányú motoros felvételi asztal

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 1020 látogató olvasta.