Híreink

ÉMI-program a Construmán: szakmai program MÉK-pontért

2018. április 10. 15:05

Az ÉMI Nonprofit Kft. Construma-standján hasznos tudnivalók, aktuális információk, látványos vizsgálati bemutatók várják az érdeklődőket – az április 11-én és 12-én zajló szakmai programért pedig MÉK-pont jár.


A 2018. április 11–15. között (szerdától vasárnapig) zajló Construma 2018 építőipari szakkiállításon az ÉMI Nonprofit Kft. sokrétű programmal várja az érdeklődőket. Április 11–13. között az ÉMI-szakemberek és meghívott vendégeik osztanak meg aktuális információkat, és nyújtanak tájékoztatást az építésügy területén tevékenykedő szakemberek számára előadások, szakmai viták, illetve „kockaasztal” beszélgetések keretében. A szerdai és csütörtöki szakmai programon való részvételért MÉK-pontot kapnak a látogatók. 

A szombat és a vasárnap a lakossági tájékoztatásé: az ekkor elhangzó előadások a „minőségi építésről” szólnak, az építkezést és a felújítást járják körbe. 

Külön érdekesség várja azokat, akik egy vizsgáló laboratórium működését szeretnék megnézni. Az ÉMI-standon ugyanis a kiállítás mind az öt napján egy mobil vizsgáló labor eszközeinek működését mutatják be a szakértők, látványos vizsgálati bemutatók keretében (is).

A programokról további információ itt érhető el.

Vissza

Ezt a hírt eddig 1218 látogató olvasta.